Lukaču ti si naredio Želimiru Lepiru da Ne Smije riješiti Ubistvo Davida Dragičevića!

Lukaču ti si naredio Želimiru Lepiru da Ne Smije riješiti Ubistvo Davida Dragičevića!

1.
Lukaču, ti si zadnja individua na Planeti koja može govoriti o redu i miru, jer si ti maksimalizovao nered i nemir, progone, prebijanja, prijetnje, izgone, stavljanje van zakona, falsifikovanje dokaza, njihovo podmetanje…; Ti planiraš uvesti nacizakone, ovlašćujući svoje batinaše da privode građane kako im se prohtije; A kada ih privedu čekaju ih tvoji bandići.

2.
Lukaču, to je tvoj novi pokušaj sijanja Straha, njegovog zgušnjavanja, uvećanja specifične težine i ubrzanja; Strahom bi da vladaš, jer sam strahuješ od zla koje si počinio i odgovornosti koja za to zlo slijedi. I kojoj pobjeći nećeš.

3.
Lukaču ti si institucionalizovao zaštitu Naručilaca Ubistva i Ubica, stao iza njih, naredio Želimiru Lepiru da Ne Smije riješiti Ubistvo Davida Dragičevića!

Lukaču, ti si ozakonio Ubistvo, a sve one koji su protiv tog užasa, divljaštva, monstruoznosti, jezivosti… stavio van Zakona!

4.
Lukaču, ti si dokazani Lažov - Lagao si o Ubijenom Davidu - da je koristio LSD, slagao si i sve ostalo što si o njemu, Ubistvu… progovorio - tebi mogu vjerovati samo takvi kao ti - Sociopate, nespremni na liječenje. 

Liječiti se nije sramota; Ali bruka je liječiti se na način na koji ti to činiš - batinajući, lomeći, satirući slobodumne Ljude, uz pomoć sadista domaćih i onih dovedenih sa strane.

5.
Lukaču, okružio si se Kriminalcima i Ubicama i dok god si ti bilo šta u zemlji zvanoj BiH, njenom dijelu zvanom RS, u toj zemlji neće biti ni reda ni mira, a ni slobode.

6.
Lukaču, slobode će biti kada ti, i oni kojima si se okružio, više ne budete na slobodi; I doći će taj čas, jer predugo bandićevski lomiš, štitiš Ubice i Kriminalce; Sarađuješ sa njima; Progoniš, Prebijaš, Privodiš, Izgoniš… 

7.
Lomiš, Sociopato, čak i zasađene Dvije Dunje, uništavaš živi kamen Davidovog Srca, svjedočanstvo tvojih zločina.

Lomiš, ali slomiti ne možeš; Uništavaš, ali uništiti ne možeš!

Zao jesi, ali si nemoćan pred Dvije Dunje, Davodivim Srcem i svim Ljudima kojima su ta dva simbola u Srcu i Glavi!

8.
Lukaču, tvoji maligni emisari idu na kućna vrata, prijete Ljudima, njihovoj djeci, prate ih, prisluškuju, razbijaju ih, njihovu imovinu…, sve po tvom naređenju, jer ti si bolesni Sadista; Spreman na svako zlo; Zlo koje si činio, činiš i ponovo ćeš činiti. 

9.
Dijapazon Zla, koji emituješ i na koje si spreman, je ogroman! 

10.
Lukaču, ne postoje “nikakve najbolje prakse” u tvom zlom izuzetno ograničenom mentalnom sklopu, već samo prakse koje karakterišu totalitarne, ubilačke Režime, ogrezle u krvi nevinih.

11.
Lukaču, ti si Onaj koji targetira, dok se lažno se predstavlja za narodnog ministra, iako isti taj narod ubijaš - na načine svojstvene Štaziju i Sekuritateti; Zajedno sa svim Onim koji su te doveli, onim koji te sada štite i onim koji te podržavaju, jer te se boje!

12.
Lukaču, svi vi prestravljeni ste od budućnosti i onog što vas u njoj čeka, kada sloboda konačno dođe; Upravo zato ti želiš drakonskim nacikonczakonima zalediti mračnu sadašnjost; Toliko mračnu da je RS, pod teretom tvojih “praksi”, postala najmračniji dio Evrope. GETO! LOGOR! Iz kojeg kulja isključivo Otrovna Tama!

13. 
Lukaču, ti si mjera zla - njena Maksimalna, beskonačna, vrijednost, samim tim maksimalna beskonačna bezvrijednost.

14.
Lukač: Za novi Zakon o redu i miru koristiće se najbolje prakse

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je danas da će prilikom izmjena Zakona o javnom redu i miru biti iskorištene najbolje prakse iz zemalja u okruženju u EU da bi bio primjenjiv na terenu, te da njegov cilj nije sprečavanje prava i sloboda.

“Iskoristićemo sve najbolje prakse iz zemalja okruženja, iz EU, da bi taj zakon napravili najboljim mogućim, ali i da bude primjenjiv na terenu. On nema cilj da bilo kome sprečava slobode i prava”, objasnio je Lukač novinarima u Banjaluci.

On je napomenuo da nacrt zakona o javnom okupljanju uopšte nije u proceduri i da je ta "priča pokrenuta bez ikakve potrebe“.

- Taj akt nije ušao u skupštinsku proceduru, nije bio na razmatarnju ni u Vladi Srpske, a, vjerovatno, neće ni da bude - rekao je Lukač. (SRNA)


Piše: Slobodan Vasković

Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/