Madona moli stare saradnike za pomoć kako bi ponovo zablistala

Madona moli stare saradnike za pomoć kako bi ponovo zablistala

Madona, jedna od najvećih zvezda u istoriji popularne muzike, žalila se na Instagramu na stanje u muzičkoj industriji i nagovijestila da sprema novi album.

Muzički producent Gaj Oseari, sa kojim je kraljica popa radila na albumu “Ray of Light” prije dvadeset godina, povodom ovog jubileja je okačio snimak njih dvoje iz tog doba. U opisu slike, Oseari je napisao: “Jedan od najboljih albuma svih vremena. To je bio prvi album na kojem smo Madona i ja radili. Na snimku se vidi kakav smo odnos imali. NIŠTA se nije promijenilo. Kad bi nas neko snimio danas, bila bi ista dinamika. Volim ovu ženu. Volim ovaj album”.

Madona mu je u komentaru zatražila pomoć: “Možeš li sada da mi pomogneš, molim te?”

Onda se požalila na trenutno stanje u svijetu muzike: “Sjećam se kad sam od početka do kraja pravila albume sa drugim umjetnicima i kada mi je bilo dozvoljeno da budem vizionarka a ne da idem na kampove za pisanje pjesama na kojima niko ne može da sjedi mirno duže od 15 minuta!”

Na kraju komentara, Madona je napisala “dolazi uskoro…”, što bi moglo da znači da se diva sprema da objavi sljedeće izdanje.

“Ray of light” bio je Madonin sedmi album objavljen godinu dana nakon rođenja njenog prvog djeteta. Sumnjalo se da će to uticati na kvalitet njene muzike, ali “Ray of Light”, na kojem je hit “Frozen”, postao je njen najprodavaniji album.


Izvor: Nedeljnik.rs