Malena odbija udvarače: Nije bila voljna za druženje, još nije zaboravila Klepetana

Malena odbija udvarače: Nije bila voljna za druženje, još nije zaboravila Klepetana

Nova velika ljubav rađala se u Velikoj Varoši. Malenoj je do gnijezda svratio novi rodan. Klepetana više nema pa je to bila savršena prilika za novu filmsku romansu.

- Ma, bio je jedan rodan ovih dana gore kod nje na krovu. Klepeće ona, klepeće on, više kao da se druže nego da se među njima događa "nešto više". Ona je sve to uglavnom popratila ležeći u gnijezdu, kao da nema volje za druženje s novajlijom - rekao je za 24sata.hr Stjepan Vokić, koji se već 20-ak godina brine o Malenoj.

Pronašao ju je na livadi slomljena krila nakon što su je upucali lovci.

- Ovaj novajlija je bio prljav, očito je tek stigao s afričkog Juga pa nakratko svratio k njoj na krov. Valjda je vidio da od nje nema ništa i jedne večeri je odletio, a idućeg dana nije došao - priča Stjepan.

Malena još nije zaboravila Klepetana s kojim je tokom 17 godina ljubavi dobila čak 66 malih roda. Zato s novim udvaračem i nije željela napraviti korak više.

- Da, ona nije bila voljna za druženje pa je otišao. Možda dođe neki drugi - rekao je Stjepan, koji također ne može preboljeti Klepetana za kojeg se vjeruje da je prošle godine uginuo.

- Žao mi je Klepe, ali život ide dalje - kaže Stjepan.

Premda bi se radovao da Malena nađe novog partnera, ipak ne bi bio baš presretan s novim podmlatkom.

- Pitanje je može li to ona i dalje. Ma, neka "odluči", samo, meni bi to bio financijski, fizički i svaki drugi teret. I meni su godine na vratu, treba se svakog dana nekoliko puta ljestvama penjati na krov, hraniti ih, na sve paziti da bude kako treba.

Zbog korone ne ide loviti ribu, no zato je našao dobru alternativu, i za nju i za sebe.

- Kupio sam dva kilograma svinjetine da Malena i ja imamo što jesti - kaže Stjepan, koji brine da Malenoj ne bude zima, pa joj naloži peć u garaži gdje boravi.

- Noći su joj hladne. Ako je ptica, ne mora trpjeti zimu - dodao je Stjepan.

Izvor: 24sata.hr

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks