Marija Žeželj kaže da joj je muzika pomogla da pobijedi stidljivost

Marija Žeželj kaže da joj je muzika pomogla da pobijedi stidljivost

Najpopularnija tinejdžerka u Srbiji i regionu Marija Žeželj, ovog mjeseca napunila je osamnaest godina i zvanično “ušla u svijet odraslih”, a svoj proces sazrijevanja opisala je u novom singlu “Louder Than a Drum” koji je nedavno objavila u saradnji sa “Universal Musicom”.

Lijepa Novosađanka slavu je stekla zahvaljujući Jutjub kanalu na kome daje mnoge savjete u vezi s modom, ljepotom i drugim stvarima koje čine život svake mlade djevojke, a koliko je uspješna, najbolje govori više stotina hiljada pretplatnika njenog kanala, kao i oko pola miliona pratilaca na Instagramu.

Marija se oprobala i u poslu modela, napisala je knjigu “Moj slatki život”, a od ljetos je uplovila i u muzičke vode. Iako je tek proslavila punoljetstvo, ona je pravi beauty guru svoje generacije.

“Od malih nogu volim muziku. S obzirom na to da mi je tata muzički obrazovan, ona je imala posebno mjesto u mom srcu. Bila sam stidljivo i povučeno dijete i zato nisam imala hrabrosti da razvijam svoj talenat. Srećom, “Universal Music Serbia” dao mi je priliku da se vratim svojoj neostvarenoj želji i pokušam da “probijem led”. Drago mi je što sam uspjela da se bavim onim što istinski volim i u čemu uživam. Smatram da će već izgrađen vizuelni identited dosta pomoći na početku moje muzičke karijere. Beskrajno sam zahvalna svima koji me podržavaju i prate moj rad i zapravo su mi oni dali podlogu da ostvarim svoje snove”, kaže Marija.

Nedavno je snimila spot za singl “Louder Than a Drum”, putem kojeg je svojim obožavaocima otkrila ko je zapravo.

“Ta pjesma opisuje moje odrastanje, osjećanja i misli u tom procesu. Video savršeno prikazuje šta se to skriva u meni i odnos moje unutrašnjosti i spoljašnjeg svijeta”, navodi popularna tinejdžerka.

O Marijinoj popularnosti govori i činjenica da je prošlog mjeseca bila spriječena da nastupi u Podgorici jer zbog prevelike gužve u Delta city-ju, Novosađanka nije mogla da izvede tačku kako je planirala.


Izvor: Story.rs