Marija Žeželj oduševila publiku na dodeli nagrada -Amadeus-


Marija Žeželj oduševila publiku na dodeli nagrada -Amadeus-

Mlada srpska pevačica, Marija Žeželj, predstavila se uživo sinoć na dodeli prestižnih austrijskih muzičkih nagrada „Amadeus“. Pored Marije nastupili su i poznati austrijski izvođači Ariana, Simon Luis, Vanda, Jasmo i mnogi drugi.

Dodela nagrada je održana u bečkom Folksteatru, a ceremoniju je vodio Tomas Nojvirt, poznatiji kao Končita Vurst.

„Velika je čast nastupati na ceremoniji 'Amadeus Austrian Music Awards' ceremoniji. To je jedno predivno iskustvo. Nagrade su bile pravi spektakl. Iznenađena sam celim programom i scenografijom – fantastično izgleda. Za nastup sam morala da idem ispod bine kako bi me podigli liftom na scenu kada počne pesma, bilo je jako zabavno“, rekla je Marija.

„Publika je odlično reagovala na moje izvođenje i pesmu, i to mi puno znači. Kao neko ko je iz druge države vrlo je prijatno osetiti tako veliku podršku austrijskih izvođača i medija. Zahvalna sam što su me na samom početku ovako lepo primili“, istakla je Marija nakon dodele nagrada.

Pored izvođenja aktuelnog singla, Marija je zajedno sa producentskim duom "Popmache" bila nominovana u kategoriji „Pesma godine“.

Marijin aktuelni singl Louder Than A Drum je takođe nominovan i za ritam-end-bejs „Video godine“ na domaćim "MTS Vision" nagradama, koje se održavaju sledeće nedelje u novo-otvorenoj Kombank dvorani. Glasanje je javno i otvoreno do ponedeljka 30.04. na sajtu MTS Vision.


Izvor: RTS