Marina Visković priželjkuje šumu u zamenu za buran grad


Marina Visković priželjkuje šumu u zamenu za buran grad

Marina Visković ne krije da je veoma emotivna i da je mnoge situacije mogu rasplakati.

Svi estradni umetnici su svesni koje izazove nosi ovaj posao, a Marina Visković priznaje da joj je dosta Beograda i da joj je potreban odmor.

- Pa Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona ceo život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumem izazovne fotografije, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvek trudila da to sve bude u nekim granicama jer smatram da su malo sad granice otišle dođavola, da više granica nema! Sve je danas normalno što nije normalno. Ja ono, ne znam gde da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al' dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša deca - kaže Marina.

Viskovićeva kaže i da je emotivna, da često plače na koncertima, a suze su joj krenule i kada je ugledala Đanija na bini.

- Da, ja sam stvarno preemotivna, i plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala kada je izašao na binu. Ja sam rekla, dobro ja nisam normalna! Đani onako sladak, izašao veseo. Ja kažem što ja plačem? Zato što je to meni sve preemotivno. A kod Adila, naravno. Kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala - priznaje ona.

Pevačica je pokazala da nije ravnodušna kada je u pitanju veza od deset godina, koju je nedavno prekinula.

- Čekaj, moram malo da se ohladim! Ne bih zaista sada nešto i pričala o emotivnom životu. Ne želim da komentarišem nešto emotivni život pošto više do sad stvarno nema ni smisla - izjavila je ona za domaće medije. 

Foto naslovna: alo.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter