Masakr u Americi! Sedmoro mrtvih na rođendanu: Upao na proslavu i počeo da puca! (Video)


Masakr u Americi! Sedmoro mrtvih na rođendanu: Upao na proslavu i počeo da puca! (Video)

U američkoj državi Kolorado juče je nastao pravi masakr. Na rođendanskoj proslavi u mestu Springs u Koloradu došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno više osoba, javljaju američki mediji. Osumnjičeni je došao na proslavu i počeo da puca u okupljene na proslavi.

Policija je u 12.18, po lokalnom vremenu, dobila poziv da je došlo do pucnjave u američkom mestu Springs, kada su stigli na lice mesta pronašli su više ubijenih odraslih osoba. Napadač je izvršio samoubistvo nakon zločina, a ukupan broj mrtvih je sedam, uključujući napadača.

Kako je saopštila lokalna policija, rođendanska zabava se održala u kamp prikolici jedne od žrtvi. Prijatelji, porodica i deca su bili okupljeni unutar prikolice gde se pucnjava i desila.

Ovaj masakr počinio je dečko jedne od žrtava, koji je došao na proslavu i zapucao. On je ubio šest odraslih osoba pre nego što je sebi oduzeo život.

Deca koja su se nalazila na rođendanskoj proslavi su nepovređena i trenutno se nalaze sa rođacima. Istražitelji ispituju šta bi mogao da bude motiv ovog užasnog zločina.

VIDEO:

 

Predstavnik lokalne policije Vins Niski rekao je da njegove kolege rade na slučaju i da su svi "vidljivo uzdrmani".

"Ovo je nešto za šta se nadaš da se nikad neće dogoditi u tvojoj zajednici, u mestu koje nazivaš domom. Kada se takve neopisive stvari dogode, ne postoji bilo šta što bi moglo da potpuno obnovi ono što je nestalo ili da nadomesti one koji više nisu sa nama", rekao je on.

Foto naslovna: KOAA 5/youtube.com 
Video: KOAA 5/youtube.com
Izvor: mondo.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter