Masters u Indian Velsu - Krajinović nastavlja pohod, nadigran je i Medvedev

Masters u Indian Velsu - Krajinović nastavlja pohod, nadigran je i Medvedev

Krajinović – Medvedev 2:0 (6:3, 6:2). 

Filip Krajinović savladao Rusa Danila Medvedeva i plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu. U borbi za četvrtfinale igraće sa boljim iz duela Nadal – Švarcman.

Filip Krajinović je posle velike borbe savladao Medvedeva. Protivnik je pružio veliki otpor u prvom setu, Filip je uspeo da slomi rivala i dobije set. U nastavku, na terenu je postojao samo naš teniser, Filip je osvajao gemove, a protivniku je dozvolio da osvoji samo dva gema.

Velika borba od samog starta. Krajinović je u meč ušao bez respekta prema protivniku. Igrao je svoju igru, gradio poene, čime je sebi ulio dodatnu sigurnost. Kako je set odmicao, bio je sve sigurniji, u osmom gemu oduzeo je servis rivalu i u narednom gemu na svoj servis rešio prvi set – 6:2.

U drugom setu fantastična igra našeg tenisera. Na samom startu je oduzeo servis protivniku. Nastavio je u istom stilu i u petom gemu ponovo oduzeo servis protivniku. Pri rezultatu 5:1 propustio je tri vezane set, gem i meč lopte na servis protivnika, ipak, već u narednom gemu osvaja svoj servis bez izgubljenog poena za konačnih 6:2 u drugom setu.


Izvor: RTS