Maya Berović: Nisam mijenjala ime ni religiju (Video)

Maya Berović: Nisam mijenjala ime ni religiju (Video)

Maya Berović trenutno je među najpopularnijim pjevačicama u regionu. Njene pjesme sluša uglavnom mlađa publika, a koliko je uspješna, pokazao je rasprodat koncert u Štark areni u Beogradu koji je odžala prije mjesec dana.

Iako je na estradi od 2007. godine, Maja je širu popularnost stekla tek prije nekoliko godina, da bi na sam vrh estrade stigla hitom “To mi radi” koji su joj radili reperi Jala Brat i Buba Corelli.

O ovoj rođenoj Bosanki često se u medijima spekuliše da je ime Maida promijenila u Maja.

Berović je otkrila kako se zapravo zove i razotkrila razne špekulacije koje se vezuju za nju, među kojima su preljuba supruga Alena Dragaša i vjeroispovijest.
- Bilo je tu raznih tema – od toga da me je suprug prevario, da sam promijenila vjeru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da to ne znam, svaka mu čast. Vjeru nemam potrebe da mijenjam, jer se u mojoj kući oduvijek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Za sam kraj voljela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih mijenjala ime koje sam dobila po rođenju - rekla je pjevačica.

VIDEO:

 

Foto naslovna: Instagram
Video: YouTube
Izvor: CdM/Infomedia Balkan/avaz.ba