Melanija u Sloveniju nije kročila godinama, smatra se da bi joj to moglo ugroziti karijeru


Melanija u Sloveniju nije kročila godinama, smatra se da bi joj to moglo ugroziti karijeru

Davne 1992. godine Melanija Tramp, prva dama Amerike, spakovala je kofere, napustila Sloveniju i otišla u najveće modne centre u svijetu kako bi napravila karijeru. Izgleda da je Melanija odlučila da povuče crtu i da se nikad više ne vrati u svoj rodni kraj, ali niko ne zna zašto.

Melanija Tramp je više od 20 godina provela u Sloveniji u malom gradu, Sevnica, koji broji oko 5.000 ljudi. Iako je ovdje odrasla, iako je ovo zemlja u kojoj se rodila, ona ne želi da daje intervjue za medije u Sloveniji.

Sajt “Daily Beast” kontkatirao je ljude koje su u toku života bili u kontaku sa Melanijom kako bi provjerili zašto se Melanija nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi da priča o životu koji je imala tamo.

Bojan Požar, tvrdi da prva dama krije nešto što može biti loše po njenu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da posjeti Sloveniju.

– Stalno se hvali kako govori više jezika. Slovenački nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima – tvrdi Požar.

Bojan Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je sa muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze sa njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, pa se autor zapitao – da li je neko od njih govorio istinu. Trampova supruga je demantovala da je imala bilo kakave veze sa muškarcima sa kojima su je mediji dovodili u vezu.

Sa druge strane Sandi Gorišek koji se takođe bavio životom Melanije Tramp tvrdi da njen odlazak iz Slovenije nije iznenađenje jer je ona željela da pobjegne iz sive post-socijalističke zemlje.

Analitičari tvrde da će doći vrijeme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već uljepšana za javnost.

Sumnja se da je njena porodica nešto učinila što ona ne želi da se sazna. Ovo je samo jedna od teorija, možda je Melanija čista kao suza, piše Blic Žena.

Njena zemlja je jako ponosna na nju, iako ih nije odavno posjetila, ali oni se nadaju da će u njoj proraditi nostalgija i da će im se vratiti.

 

Izvor: zena.blic.rs