Mićić na tribini u Donjem Magnojeviću izvukao -deblji kraj-

Mićić na tribini u Donjem Magnojeviću izvukao -deblji kraj-

Nemila situacija desila se večeras na predizbornom skupu kandidata SNSD Mića Mićića u Donjem Magnojeviću, gdje je bilo "hvatanja za prsa, guranja, ali i šaketanja... Kako saznaje BN, bilo je i galame i psovke, a sve je počelo tako što je prije početka skupa došlo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba između mještana tog sela. U tom obračunu i Mićić je "uhvaćen za prsa", očigledno zbog prevare koju je napravio Sembercima, koji su u prethodnom periodu bili uz njega. 

Na tom predizbornom skupu došla je manja grupa mještana iz Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića, sela koje se proteže od Ugljevika prema Bijeljini,  među kojima je bilo Mićićevih pristalica ali i onih koji to više nisu. U svakom slučaju, kako nam javljaju mještani, u pitanju je manja grupa ljudi do 15-ak, ali međusobno podijeljenih za i protiv Mićića. Tvrde da je prvobitno guranje i hvatanje za prsa, psovke i sve što ide uz to pretvoreno u pravu tuču.

Prema tim informacijama, predmet sporenja je bio Mićić, kome nije priređena dobrodošlica kao ni njegovim saradnicima, koji su sa njim stigli u to mjesto na predizborni skup. Teško u toj atmosferi da se i održi predviđeni predizborni Mićićev skup. Da li je došlo do intervencije policije za sada nismo uspjeli saznati. 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks