Mićić se bori i protiv Mladena Krstajića

Mićić se bori i protiv Mladena Krstajića

I dok se vodi borba protiv virusa korona, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić vodi borbu kako da ovlada FK "Radnik", gdje planira da postavi sebi odane ljude.

Iako je posljednjih dana bilo nagovještaja da će se nekada sjajni fudbaler Mladen Krstajić vratiti na čelo FK Radnik, gradonačelnik Bijeljine Mićić uz pomoć svojih poslušnika pokušava da na to mjesto postavi svoje ljude.

Krstajić je krajem 2019. godine ponudio ostavku na mjesto predsjednika tima iz Bijeljine, ali uslijed okolnosti u kojima se klub našao promijenio je mišljenje želeći pokazati odgovornost prema klubu, što su navijači s oduševljenjem pozdravili takvu odluku.

Mićo Mićić je ovih dana više zaokupljen dešavanjima u FK Radniku i skupštini kluba, nego aktivnostima oko suzbijanja virusa korona, koji je registrovan i u Bijeljini kod više osoba.

Mićić je odlučio da na mjesto predsjednika Uprave kluba, umjesto Krstajića postavi Peđu Perkovića, a za direktora kluba Zorana Sofrenića, kako bi ga privolio da napusti SDS i bude u njegovoj novoformiranoj stranci.

Prema našim informacijama, Zoran Sofrenić, sin Milorada Sofrenića, potpredsjednika FSBiH, odbija da bude Mićićev "poslušnik".

Očito je da Mičiću i njegovim poslušnicima nije bitan glas fudbalske Bijeljine, ali ni vanredna situacija u zemlji, pa je tako u međuvremenu sazvana i Skupština bez obzira što na istoj neće moći prisustvovati pet članova starijih od 65 godina.

Kako prenose sportski mediji, to nije sve, na Skupštini neće moći prisustvovati ni Krstajić jer se ne nalazi u BiH. Ukoliko bi došao, morao bi u obavezni karantin u kojem je inače do nedjelje i njegov najuži saradnik, dirketor kluba, Nebojša Tomić.

Dakle, nijedan od ova dva sportska radnika koja su zapravo najzaslužniji za procvat fudbala u Semberiji neće imati priliku da se obrate članovima Skupstine. Sve su lijepo posložili oni kojima očito ništa nije sveto. 

Mićićeva struja unutar kluba, koju predvodi njegov zamjenik Predrag Jović u prethodnom periodu obavila je razgovore sa delegatima skupštine pojedinačno u namjeri da obezbijedi podršku za uklanjanje Krstajića i Tomića i za postavljanje svojih ljudi. 

Tako je u Bijeljini vanredno, ne zbog virusa korone, nego zbog vanredne skupštine i borbe za vlast u FK "Radnik"

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks