Mila Kunis ne voli društvene mreže i ne čita tekstove o sebi


Mila Kunis ne voli društvene mreže i ne čita tekstove o sebi

Holivudska glumica i supruga Eštona Kučera, Mila Kunis, jedna je od rijetkih slavnih ljudi koja nema svoj profil na društvenim mrežama. U intervjuu, koji je dala za magazin Cosmopolitan, Mila je otkrila i razloge zašto je to tako.

Zvijezda serije “Vesele sedamdesete” priznala je da se divi svom suprugu koji se tako dobro snalazi na društvenim mrežama, a da je za nju je prekasno.

“Zakasnila sam na taj voz. Sjećam se da mi je u jednom trenutku moja tadašnja cimerka rekla: ‘Znaš, postoji ta stvar koja se zove Fejsbuk’, a ja nisam imala pojma šta je to. Ko će ‘poke-ati’ jedno drugo? Pa to je prečudno’, rekla je Mila te dodala:

“A onda smo se Ešton i ja ponovno susreli, počeli pričati i zbližili. On je oduvijek razmišljao unaprijed, pogotovo kada je riječ o društvenim mrežama čiji je prvobitni smisao biti povezati ljude”.

Nastavljajući razgovor o društvenim mrežama, glumica je priznala kako joj je nevjerovatno kako su se stvari na internetu promijenile.

“Zaokret je bio ružan jer je postalo važno jedino ko će biti najglasniji, najagresivniji i najnegativniji. To više nije zabavna igra”.

Osim o internetu i društvenim mrežama, Mila je otkrila kako ne čita nikakve novinske članke ni tekstove napisane o njoj. Kako je rekla, i dok je napisane neistine nasmiju, ‘iz cipela su je znali izbaciti’ tračevi kako se rastaje, da je trudna, ali i ostale stvari koje su unijele nemir u njenu porodicu.

“U principu, ja ne znam što se piše o meni, osim onoga da sam barem jednom godišnje trudna i isto toliko puta se rastajem. To mogu iščitati na naslovnicama magazina koje vidim u prodavnici. Ono što me smeta je što zbog svega napisanog se uzrujaju moji roditelji i djedovi i bake”, rekla je Mila i dodala:

“Kada sam bila trudna tabloidi su na naslovnici objavili moju fotografiju i napisali kako sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu vam opisati količinu stresa kroz koju je moja porodica prošla zbog svega napisanog”.


Izvor: CDM