Milo uklanja tragove - Vilu vrijednu deset miliona evra u Podgorici prodao arapskom biznismenu

Milo uklanja tragove - Vilu vrijednu deset miliona evra u Podgorici prodao arapskom biznismenu

Vila pod Goricom koja se dovodi u vezu sa Milom Đukanovićem, prodata je arapskom investitoru, neposredno pred izbore u Crnoj Gori, saznaje Borba. Taj velelepni objekat se formalno vodio na Vladana Ivanovića. Preprodaja vile je najvjerovatnije pokušaj da se uklone tragovi koji vode do prvog čovjeka Crne Gore.

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je da je i on u saznanju da je vila prodata. On je ranije optužio Đukanovića da se kuća pored vile “Gorica” gradi za njega, ali da se vodi na njegovog prijatelja Vladana Ivanovića.

Knežević je rekao da ima dosta finansijskih i transakcijskih dokaza za tvrdnje koje je navodio u javnosti ali da “cijela Crna Gora zna da je to Đukanovićeva kuća, ali nema hrabrosti da to kaže”. “Đukanović mi je ponudio da se na mene vodi kuća koja je na Gorici, kada je trebalo da se gradi, međutim ja sam to odbio i kuća se vodi na Vlada Ivanovića-njegovog druga. Žao mi je što Vlada uvlačim u sve ovo, ali to je jedna realnost i mislim da bi državni organi trebalo odmah da pokrenu istragu i vide kako je ta kuća finansirana i ko stoji iza te kuće formalno. Ali ta kuća, koju je radio arhitekta Zoran Petrović sa svojim sinom koji mi je isto to potvrdio, je kuća Mila Đukanovića… Nek Specijalno državno tužilaštvo ispita arhitekte, izvođače radova i vidjeće šta se dešava tamo. Imam dokaze finansijske prirode gdje se vide tragovi novca po drugim poslovima i to će vrlo brzo da krene u javnost”, rekao je Knežević.

Izvor: borba.me

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks