Miloš Biković otvorio dušu i iskreno progovorio o praštanju


Miloš Biković otvorio dušu i iskreno progovorio o praštanju

Popularni glumac Miloš Biković često ističe na društvenim mrežama da je veliki ljubitelj prirode, a sada je novom fotografijom iz šume privukao pažnju fanova zbog poruke koju je imao za njih.

Miloš je istakao koliko je bitno praštati u životu, jer niko nije savršen.

- Danas je nedelja praštanja. Dan koji prethodi velikom postu. Praštati… kakav revolucionarni postupak. Eto, mi znamo da nema ničeg savršenog. Nema savršenih prijatelja, odnosa, partnera, nema savršenih porodica… I koliko god da se trudimo, da li po svojoj slabosti ili zbog nerazumevanja (samih sebe ili međusobnog) mi povređujemo, obmanjujemo, izneveravamo, izdajemo… I kako je dobro što se na svetu rodilo Praštanje - napisao je on i dodao:

- Praštanje nam daje mogućnost da počnemo sve iz početka. Znajući naše nesavršenosti i učitavajući buduće greške. Svesno se odlučujemo na to da skupimo snagu i oprostimo uvrede, zavist, zlobu, laž… znajući da to najverovatnije nije poslednji put, ali ipak opraštamo i trpimo… samo tim trpljenjem, zaslužujemo da i nama oproste. I ovde i tamo. Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam. Spasenje dolazi samo kad smo zajedno.

Mnogi koji ga prate oduševili su se glumčevim rečima i podržali ga.

- Bravo! Genijalno! Lepo rečeno. Kako mudre reči - pisali su mu u komentarima.

Foto naslovna: filmitv.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter