Milosav Knežević Mile: Ko je Dodik??? (Foto)


Milosav Knežević Mile: Ko je Dodik??? (Foto)

To pitanje čujemo svaki dan, kao i bezbroj odgovora i objašnjenja, koji su po meni, sve do današnjeg dana potpuno netačni i lažni. Zašto i kako to mogu tvrditi. 
Pa iz prostog razloga, što je svaki funkcioner, ministar, gradonačelnik ili načelnik, kao i predsednik suda, tužilaštva, ili direktor policije, carine, poreske uprave, kao i svih obaveštajnih i bezbednosnih službi, postavljeni po partijskoj i političkoj liniji. A tako su postavljeni i svi načelnici opštinskih i republičkih institucija, naravno i sindikata, pa i boračke organizacije. A tako se radilo i za bolnice i zdravstvene ustanove. A to se primenilo i na svim fakultetetima, školama, obdaništima, pa i  sportskim klubovima. A to se odnosi i na sve direktore i šefove javnih i državnih firmi, a pogotovo je tako bilo i sa ljudima iz CIK-a, koji su u CIK - postavljeni po volji svojih šefova i vlasnika raznih partija i stranaka. I svi, oni, koji su prethodno pobrojani su na te funkcije, zaseli iz razloga, što su svi do jednoga drski i pohlepni kriminalci. Ali i veliki poslušnici svojih šefova i predsednika svake partije i stranke, koji su im dali upute, šta i koliko novca moraju da ukradu za stranku, naravno i za šefa stranke. I oni to drsko i svakodnevno rade, kradu i otimaju narodni novac za svoje stranke i šefove, ali uz to, kradu oni i za sebe. Ne bojeći se nikoga, jer su svi oni uvezani u tu mafijašku bandu, u kojoj svako svakoga štiti.

A u toj bandi su i takozvani vlasnici , koje – kakvih firmi i kompanija (tajkuni),, koji plaćaju reket za dobijene i nameštene tendere. A kad se malo zaigraju, pa pogreše u pljački, e, tu su njihovi i đavolji advokati, uz dogovor sa tužiocima i sudijama, koji sve te zločinačke i bezakonite radnje, tih bandita, u njihovom oslobađanju i to preko advokata, debelo naplaćuju. Zbog toga, uz malo buke i galame, sve i jedna optužnica pada u vodu, sa oslobađajućim presudama teških kriminalaca, pa čak i ubica. A ako i dođe do neke narodne kritike ili protesta, e, tu su onda podli, prljavi i jeftini novinari, koji po naređenju bande, koju opslužuju, pišu razne laži, kako bi se umirilo narodno nezadovoljstvo. I kako obično i biva, nakon dva tri dana galame, kritike ili malobrojnog narodnog protesta, oko neke pljačke ili nepravde, slegne se sva buka i galama, te se sve, nastavlja po starom. Narod se i dalje pljačka, gazi, vređa, ali i ismijava, od sve pomenute bande, koja je i te kako dobro uvezana. I samo neko, od tih bandita, ko je prestao da sluša svoje šefove, može da najebe i da bude kažnjen. A ta kazna, za nekog ko se među njima osilio ili postao neposlušan, je javno upozorenje za sve pripadnike njihove bande, šta će biti sa svakim onim članom bande, ako prestane da sluša šefa i partiju. Tako da je po meni, svo to zlo i ološ od ljudi, koji se kriju iza Dodika, pokazatelj, da su upravo oni, taj ljudski šljam, izdajnici i zlostavljači naroda, koji su ispred sebe, izbacili Dodika i od njega napravili svemogućeg čoveka, kojeg se sve pita.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

A u stvari, oni su pravi Dodik, koji bez njih sviju i njihove banditske i pljačkaroške politike, ne bi bio niko i ništa, sem jedan obični i bezvredni kurvanjski političar. 

Jer među pomenutom i pobrojanom bandom, niko od njih, do ni jedne funcije, na kojima se oni nalaze, nije došao zbog svog znanja, pameti i poštenja. Već su na te položaje došli zbog svoje pokvarenosti, pohlepe, ali i spremnosti da sve pokradu i unište. Ali i da ljude i narod, bez ikakve milosti gaze, tuku, pa i ubijaju, ako je to u interesu njihove bande, kao i kriminala i izdaje naroda i države. A koju oni svakodnevno čine. I to uz pomoć Dodika i njegovog imena, ali i svih ostalih šefova partija i stranka, koje nisu ništa drugo, nego li kriminlana i banditska udruženja. Koja imaju svoje članove i to poslušnike i to velike bezmoralne neljude, koji će sutra, ako im guzica i opljačkano blago bude ugroženo, bez i malo žaljenja, izdati Dodika i sve ostale razne Dodike. I to kako bi se oni, našem sluđenom, opljačkanom i poniženom narodu predstavili, da su oni oduvek bili poborci istine, poštenja i pravde, kao i da su baš oni oduvek bili protiv Dodika i Dodikove politike. A koliko su ti ljudi pokvareni i opasni, ali i lukavi, objasniću tako,  što ću o njima reći:  Da svi oni i to po rušenju Dodika i raznih Dodika, će prvi potrčati da ponude narodu svoje navodno znanje, pamet, pa čak i novac, da se navodno nađe neki novi i pošteni narodni vođa. Naravno iz njihovih redova, koji bi po njima, trebao du bude novi Dodik ili njihov baja, ali i njihov zaštitnik. I to iz razloga, kako bi oni i dalje mogli i to bez ikakvih kazni, ili oduzimanja onog, što su oni od naroda opljačkali, mirno da žive. A što im se nikada ne bi trebalo oprostiti, a niti dozvoliti. Jer oni su ti direktni proizvođači, ali i počinioci zla, pljačke i bezakonja, kojeg su svakodnevno, nad narodom sprovodili, isturajući ispred sebe Dodika. O kojem je svaki razumni građanin sve video, ali i saznao i ko je i šta je i kako se ponaša Dodik, te o njemu, nema potrebe da kažem i jednu reč.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Tako da, po meni, u ovom mom javnom istupu, rekoh onu istinu o našoj bandi, pljačkašima i izdajnicima naroda i države, a koju niko, na našim prostorima u tumačenju ili predstavljanju Dodika, do današnjeg dana, javno ne reče. Te ću još na kraju reći i to, na našu svenarodnu žalost, ovoj su se bandi zlostavljača naroda i to odavno, pridružili i mnogi sveštenici, kao i vladike, koji su odavno izdali narod i Gospoda Boga.

Piše: Milosav  Knežević  Mile
Foto naslovna: Facebook
Izvor: Facebook/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter