Na koga je mislila bivša supruga Staše Košarca? -Ko šmrče - s vlasti hodi. Ko porodicu zlostavlja - još državu vodi-


Na koga je mislila bivša supruga Staše Košarca? -Ko šmrče - s vlasti hodi. Ko porodicu zlostavlja - još državu vodi-

“Ko šmrče – s vlasti hodi. Ko porodicu zlostavlja – još državu vodi. Naravoučenije: slobodno ugnjetavajte druge, samo nemojte naškoditi sebi.“ Autor ovog zanimljivog fejzbuk statusa je Sanja Stanković, bivša supruga ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staše Košarca.

Na koga je Stankovićeva mislila nije teško zaključiti jer je u intervju za Super TV navela: “Srećna sam jer sam kao žena uspjela da se oduprem nasilju pojedinca, ali i određenih institucija. Osmjeh je moja pobjeda!“

Podsjetimo, Sanja je još prije godinu dana pisala o agoniji koju prolazi sa Centrom za socijalni rad jer njen bivši suprug zloupotrebljava političku moć koju ima. Iz Centra za socijalni rad saznajemo da Košarac i dalje alarmira ovu instituciju i optužuje bivšu suprugu da mu “uskraćuje vrijeme sa djecom“, pa je i zabrinut “s kim su djeca dok ona radi u Banjaluci“.

“Činjenica je da u stvari djeca ne žele da ga vide, te da on vrši pritisak i na nas i na bivšu suprugu. Agonija, šta da vam drugo kažemo“, otkrivaju izvori iz Centra.

Zbog porodičnog nasilja i Okružno tužilaštvo Istočno Sarajevo je još prije godinu dana otvorilo istragu protiv Košarca, potvrđeno nam je iz izvora u tužilaštvu. “Nažalost, i ovaj put su politička moć i uticaj iznad prava, pa čak i interesa djece“, zaključuje naš izvor koji je zamolio da ne iznosimo detalja ministrovog ponašanja prema djeci zbog interesa i zaštite djece.

Mediji su ranije objavili da se Košarac u oktobru oženio 17 godina mlađom Trebinjkom Aleksandrom Ivković zbog koje se razveo od supruge Sanje sa kojom ima dva sina.

Nedavno je otkriveno da je ovaj visoki državni funkcioner za svoju kuću krao struju sa ulične rasvjete.

Izvor: vijestisrpske.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter