Na plaži pronađene krvave lične stvari: Osam dana nakon Mateja, nestala njegova sugrađanka


Na plaži pronađene krvave lične stvari: Osam dana nakon Mateja, nestala njegova sugrađanka

Nestanak Splićanina, Mateja Periša, uzdrmao je region kada je u noći između 30. i 31. decembra izašao iz kluba Gotik i otada mu se izgubio svaki trag.

Njegov nestanak policiji su prijavili prijatelji koji su bili sa njim u noći nestanka i otada se krenulo u intenzivnu potragu, a srpskoj policiji se u potrazi nestalog mladića pridružila i hrvatska policija.

Samo osam dana kasnije, njegova sugrađanka Angela Jurčević, 43-godišnja medicinska sestra iz Splita, nestala je i još uvijek se traga za njom. Njen nestanak je prijavljen u subotu 8. januara, kada se udaljila iz stana u kom je živjela.

Nakon primljene prijave, o nestanku je obavješten cjelokupni operativni sastav i policijski službenici su tragali za njom. Na plaži Žnjan su pronađene njene lične stvari s tragovima krvi, piše Dalmacija Danas.

Od tada policija na kopnu, ali i na moru intenzivno traga za nestalom Splićankom. Danas je 30. dan potrage za Splićankom.

– Do prije dva-tri dana smo intenzivno tragali. Sada je to smanjeno i čekamo daljnje upute od policije. Ali nikakvih novih saznanja nemamo – rekao je Darko Gavrić Čerčo, načelnik splitskog HGSS. Iz splitske policije obavijestili su kako su i dalje aktivne mjere traganja za nestalom Angelom.

Foto naslovna: nestali.gov.hr/RAS Srbija
Izvor: srpskainfo.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter