Načelnik opštine Derventa Milorad Simić pijan psovao svog sugrađanina Ostoju Savića

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić pijan psovao svog sugrađanina Ostoju Savića

Danas se statusom na društvenoj mreži Facebook javnosti obratila porodica Savić iz Dervente. Status je veoma interesantan jer govori o stanju u kome žive stanovnici Republike Srpske i ponašanju ljudi koji obavljaju veoma odgovorne poslove, kao što je npr. posao načelnika opštine. Sa manjim gramatičkim intervencijama status prenosimo u cjelosti:

NAPAD NAČELNIKA OPŠTINE MILORADA SIMIĆA NA OSTOJU SAVIĆA

Današnja divljačka vožnja, presretanje i fizički nastrtaji pijanoga načelnika su samo jedan u nizu prekršaja ovoga nesavjesnog "čovjeka" koji obavlja funkciju Načelnika opštine Derventa. SNSD je u poslednje dvije decenije u više navrata vršio napad na našu porodicu a ta praksa se nastavlja. Ovoga puta je napad izvršio lično Načelnik opštine Milorad Simić koji je bio pijan! 

Izjava Ostoje Savića 

"Dana 05.08.2020 god. u 15,30 sati sam se kretao autom iz pravca Derventa  prema Kalenderovcima, u putu sam sustigao Džip Pežo koji se kretao od kanala do kanala, tj. čas lijevo čas desno, na momente ubrzavao, a onda usporavao "gazeći" na kočnicu. Nisam znao ko je za volanom ali sam pretpostavio da je pjan ili neiskusan ili nešto slično tome.

Prije Kalenderovačke obale sam uspio da ga prođem, međutim to vozilo je ubrzalo i pratilo me u stopu i lijepilo se skoro uz gepek, i sve tako do pošte, do ležećeg policajca pred mojom kućom u Kalenderovcima, pred  ambulantom gde sam usporio i to auto me je tad preteklo i nastavilo isto voziti lijevo-desno prema Drijenu, i sve do ulaza Milorada Simića gdje se to vozilo popriječilo na sred ceste, te sam morao i ja stati. Mislio sam da se neko sa mnom šali. U tom momentu sam vidio da izlazi Milorad Simić (načelnik opštine Derventa) iz auta. Pijan vidno šešuljajući i prilazi mom autu. Tada sam shvatio da nešto nije u redu, jer mi je odmah počeo psovati majku i familiju i vrijeđati me, pitajući me bil ja zgazio njegovo dijete? Pošto sam bio zgranut i ništa mi nije bilo jasno, samo sam ga slušao i nisam mogao shvatiti o čemu se radi. Jer znam da sam propisno vozio i iskusan sam vozač i za volanom sam preko 50 godina, a  nikada nisam imao ni najmanji incident u saobraćaju. 

Pitao sam ga znali on mene, jer sam mislio pošto je pijan da me ne prepoznaje, međutim, on kaže ovim riječima: "Znam te Ostoja jebem ti mrtvu majku Jovanku i familiju zapamtit ćeš ti mene". Izašao sam tad iz auta i rekao mu, "pijan si i idi kući i stidi se svoga ponašanja i položaja, nisi ti momak za mene". Suzdržao sam se da ga ne udarim, jer komšije smo, a nekada u mladosti smo bili i prijatelji. U tom trenu se okrenuo i otišao u svoje auto, ali je nastavio i dalje psovati majku i familiju i prijetiti prstom kako ću ja njega zapamtiti. 

Toliko sam bio zgrožen i iznenađen njegovim drumskim razbojništvom i ponašanjem. Načelnik opštine bi trebao biti oličje poštenja i časti i da bude uzor ovoj djeci i omladini, a mi imamo alkoholičara i psihopatu za Načelnika. Znao sam ja da je čoban, ali opet ni zamisliti nisam mogao da bi na mene on ustao, a pogotovo on da mi psuje mrtvu majku kod koje je hiljadu puta pio i jeo. Načelnik treba da bude načelnik svih građana i ne priliči mu da se tako bahato ponaša prema bilo kome, a pogotovo ne prema meni, jer nismo mi od juče i poznajemo se od djetinjstva. 

O ovome nemilom dogadjaju sam uredno obavijestio MUP Derventa, a ti Milorade staćeš kad tad trijezan pred mene, jer znaš ti mene veoma dobro".

Ovo je jedan svjedok današnjeg događaja a očekujemo da će se vrlo brzo oglasiti i načelnik Dervente Milorad Simić preko režimskih medija i da će njegova strana ove priče biti sasvim drugačija. Ono u šta ne trebamo sumnjati je to da su, posle prijave MUP-u Derventa, od strane građanina Ostoje Savića, pripadnici te policijska uprave postupili veoma profesionalno, izvršili alkotestiranje pouzdanim uređajem načelnika Simića i sačinili nepristrasnu službenu dokumentaciju. Ili možda sumnjate u to?

Foto naslovna: radioderventa.com

Izvor: Facebook/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks