Najbrutalnije i najskuplje mat crno čudovište

Najbrutalnije i najskuplje mat crno čudovište

Karlmann King brend skoro je predstavio svoj revolucionarni armirani SUV, koji izgleda kao omaž betmobilu.

Nazvan Ground Stealth Fighter, ova zvijer je zahtijevala 30.000 sati rada za kreiranje, sa timom od 1.800 ljudi.

Ovaj model dolazi opremljen sa masivnim 6.8 litarskim V10 motorom, koji je malo razočaravajući ako nas pitate, jer razvija samo 360 konjskih snaga i 620 Nm obrtnog momena, uparen sa šestostepenom automatskom transmisijom, prenosi lixlife.rs.

Očekivali smo malo više od ovog modela, definitivno, ako pogledamo njegov eksterijer. Maksimalna brzina ovog borca iznosi 140 kilometara na čas, što opet nije sjajno. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je ovo mat crno čudovište teško šest tona.

Zahvaljujući njegovim nevjerovatnim linijama inspirisanim origamijem, ovo vozilo ima snažan oblik i preteće vibracije, iz kog god ugla da ga posmatrate.

Takođe, Ground Stealth Fighter dizajniran je da funkcioniše kako treba i u ekstremnim uslovima, poput temperature od minus četrdeset, pa sve do plus devedeset stepeni, dok njegovi putnici uživaju u ultimativnom komforu. U enterijeru, srećni vlasnici i njihovi saputnici naići će na alkantaru, zlatne niti, zlatno obojene panele i tamno drvo.

U vozačkoj kabini se osjeća atmosfera na nivou najluksuznije limuzine, zahvaljujući TV setu koji se uvlači, Nespresso aparatu, mini frižideru i stočićima koji se pojavljuju na pritisak dugmeta.

Cijena ovog modela je nevjerovatnih 1.85 miliona dolara.


Izvor: lixlife.rs