Nakon prijetnji Milorada Dodika -svojim igračima- u Bajinom i Pavićevom DNS-u vri kao u košnici

Nakon prijetnji Milorada Dodika -svojim igračima- u Bajinom i Pavićevom DNS-u vri kao u košnici

Jučerašnja prijetnja Milorada Dodika dugogodišnjem koalicionom partneru Marku Paviću da mora da se riješi "mangupa u svojim redovima" izazvala je haos u toj partiji,

Kako saznajemo, tu prijetnju je ozbiljno shvatio Dodikov čovjek u DNS-u Nedeljko Čubrilović, koji proziva direktore pojedinih preduzeća s vrlo neprimjerenim tonom prijeteći im da će biti drugačije ako ne postupe po naređenju.

Jedan od njih je Novo Grujić, kome je Čubrilović jutros poručio da nema smisla dvostruka igra i da on neće više da se kocka".

Ima da bude onako kako sam ja rekao ili ćemo drugačije...Mene ne interesuje moj izborni rezultat nego što neko ima podršku a ko ne bi smio", kazao je Čubrilović ne dopustivši objašnjenje Grujića, koji mu je poručio bićeš prezadovoljan kako ću to riješiti.

Ovakvih slučajeva ima još, a među kandidatima koji su prošli za poslanike u DNS ima i onih sa kojim nije zadovoljan lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je krenuo u lov na poslanike.

 DNS koji je treća stranka po snazi ima određen broj poslanika, koji ne Žele Čubrilovića, koga smatraju Dodikovim čovjekom u DNS-a.

Dodik je juče rekao da je direktorica Šuma u Kotor Varoši kadar DNS-a već podnijela ostavku, ocijenivši da je dobro učinila jer bi u protivnom bila smijenjena zbog nedovoljnog angažmana tokom izbornog procesa za kandidate SNSD-a.

Kako saznajemo takvih će biti još, a u DNS-u čiji predsjednik se ne oglašava, vri kao u košnici. Sve je više onih koji otkazuju poslušnost dosadašnjoj politici DNS-a koja je bila priljepak SNSD-a Milorada Dodika.


Izvor: BNTV