Nakon što je huligan tokom utakmice PSV-Sevilja napao srpskog golmana, šta kaže Dmitrović? (Foto/Video)


Nakon što je huligan tokom utakmice PSV-Sevilja napao srpskog golmana, šta kaže Dmitrović? (Foto/Video)

Srpski golman Marko Dmitrović prokomentarisao je situaciju sa meča u Ajndhovenu, kada je čuvar mreže Sevilje morao da se suočava sa huliganom PSV-a na meču Lige Evrope.

"Malo mi je očešao nos. Istina je da sam hteo da ga udarim, nije lepo", rekao je Dmitrović i dodao:

"Navijač me je gurnuo otpozadi. Bio je ljut zbog rezultata, pomalo lud ili pijan. Gurnuo me je, a ja sam ga zaustavio dok nije došlo obezbeđenje. Bio sam besan, nadam se da će biti kažnjen. Prećutaću ono što sam rekao da želim da mu uradim. Drago mi je da sam ostao svestan gde se nalazim. Ako me neko napadne, braniću se. PSV je veliki klub, sigurno će ga kazniti".

Podsjećamo, njega je navijač napao, udario ga, da bi ga Dmitrović ubrzo oborio, savladao i sačekao obezbjeđenje da reaguje.

Inače, Sevilja je prošla dalje ukupnim rezultatom 3:2.

Izvor: nezavisne.com

Huligan tokom utakmice napao srpskog golmana

Utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između PSV-a i Sevilje obilježio je veliki incident, a u epicentru svega bio je srpski reprezentativni golman - Marko Dmitrović.

Nizozemci su pobijedili u revanšu 2:0, ali to nije bilo dovoljno da se domognu naredne runde, pošto su Španci, za koje srpski čuvar mreže nastupa, slavili 3:0 u prvom duelu.

U toku utakmice jedan huligan domaćih je utčao na teren i napao je Marka Dmitrovića, ali ga je on vrlo lako savladao dok ga obezbeđenje nije odnijelo sa terena, prenose "Novosti".

Srpski reprezentativac je prvo pretrpio udarac, a onda je savladao napadača i oborio ga na zemlju, pa je tek onda intervenisalo obezbjeđenje i izvelo napadača sa terena! 

Dok se Dmitrović borio sa njim, prije redara i pripadnika obezbjeđenja do njega su dotrčali saigrači iz Sevilje, ali je on u međuvremenu uspio da se odbrani.

Slike nezapamćenog incidenta obišle su Evropu istog trenutka i biće čudo ako PSV Ajndhoven ne bude žestoko kažnjen za ovakav incident. Poslije svega, dobro je da je Marko iz ovog napada izašao nepovrijeđen, a nije se uplašio iako nije mogao da zna da li je napadač naoružan.

Navijač tima iz Ajndhovena nije znao šta ga je snašlo prosto. 

Foto naslovna: Tanjug/AP
Video: Twitter
Izvor: nezavisne.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter