Narko kartel koji vlada Srpskom organizuje besplatne maturske žurke plaćene novcem opljačkanih roditelja (Video)


Narko kartel koji vlada Srpskom organizuje besplatne maturske žurke plaćene novcem opljačkanih roditelja (Video)

Vlado Crta Đajić i Sekta otimaju maturante: Teška, licemjerna i maliciozna zloupotreba mladih koji se “nagrađuju” novcem otetim od njihovih roditelja.

Sektaši, na čelu sa Vladom Crtom Đajićem, organizuju u stranačkim prostorijama mature što je dosad neviđena, teška, maliciozna i licemjerna zloupotreba mladih od onih koji su im opljačkali roditelje, a njih kreditima koje su pokrali, zadužili, kao i generacije koje dolaze.

Tako se maturantima koji slave mature u prostorijama Sekte obećava zaposlenje i “srećni dani”, a čini to Vlado Crta Đajić, Teško Stimulisan, obećavajući sve što mu u tom trenutku padne na um.

“Prije dva dana uradio sam ono što niko nije uradio u Republici Srpskoj, Zaposlio sam 50 mladih medicinskih sestara i tehničara koji su završili Medicinsku školu. Daću sve od sebe da se i ostali zaposle koju god su završili školu”, rekao je Teško Stimulisani Đajić, ubijeđen da sve maturante on i Sekta mogu potprpati u UKC RS Banjaluka.

Zaboravio je reći da su svi morali potpisati pristupnicu Sekti.

Najlicemjernije od svege što je rekao da u svemu “nema politike” i obećao “bolji život” djevojkama i mladićima čije živote su Sektaši već dobro načeli, teško pljačkajući i progoneći njihove rodiitelje.

Naravno, za maturante je sve bilo besplatno, a mladi ljudi će se, uprkos novim lažima Sektaša,  vjerujem, zapitati otkud jednoj stranci toliki novac da besplatno organizuje maturske proslave, a da porodice većine njih jedva sastavljaju kraj sa krajem.

 

Piše: Slobodan Vasković
Video: Vijesti Srpske/youtube.com
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter