Nedeljni horoskop: Za Bikove nema stabilnosti, a Device treba da se paze

Nedeljni horoskop: Za Bikove nema stabilnosti, a Device treba da se paze

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.
Usamljeni Ovnovi su upoznali osobu koja je baš po njihovoj meri – lepo osećate i varnice i hemiju i povezanost između vas dvoje – sve je tu što treba da bude, samo se početak odnosa nekako odugovlači i razvlači. Biće i toga, kad mu bude vreme….

Držite se dragi Bikovi – nije lako kad vam je vladarka ukopana u mulj mutnih škorpionskih voda i kada imate osećaj da vam konci dešavanja povremeno izmiču iz ruku. U ovakvim osećanjima vi ne umete da plivate – stabilnosti sada nema pa nema i zato je uzaludno boriti se i rukama i nogama za nju – okrenite sve na strast i neka sva nervoza i nemiri nestanu u spavaćoj sobi.

Usamljeni Blizanci sve tako naleću na neke osobe koje hoće da im prodaju maglu, koje vas nešto mažu i lažu – prave se fini i slatki i šarmantni i divni – a šta se zaista iza toga krije Bog sveti zna. Vi možda vidite, a možda i ne vidite da nije sve tako kao što izgleda….ali uživate u dešavanjima. I to je nešto, zar ne?

Rakovi dosta ste osetljivi u prvoj polovini nedelje, uzimate sve previše k srcu i lično i u tim danima možete se osećati nesigurno, čak povređeno iako za to možda i nema pravih razloga.

Device, budite ove nedelje iskreni prema partneru, otvoreni – ne sakrivajte, ne muljajte, ne brljajte – jer druga strana je otvorila četvore oči i pomno prati svaki vaš potez i meri svaku izgovorenu reč.

 

Foto naslovna: Mario Milojević/Mondo
Izvor: https://superzena.b92.net/astrozabava.php?yyyy=2018&mm=12&nav_id=1485545