Nemam ni jednu kompaniju, kćerka se muči u ugostiteljstvu a sin pokušava nešto u sportu, možda i u medijima (Video)


Nemam ni jednu kompaniju, kćerka se muči u ugostiteljstvu a sin pokušava nešto u sportu, možda i u medijima (Video)

Dodik se cjenkao kao na pijaci: Nemam 45, odnosno 65, nemam 10, nemam pet firmi... To je onaj gradonačelnik (Draško Stanivuković) napravio neki spisak. Zamislite kakva je ta jadna Amerika kada od nekih trivijalnih tipova... Nemam 45 kompanija...

Gostujući u programu televizije Euronews Srbija Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, odgovarao je i na pitanje u vezi medijskih natpisa da je pod njegovom kontrolom 65 firmi u Republici Srpskoj.

Odmah na početku je bilo vidno da nije očekivao to pitanje, pa je rekao: - To je onaj gradonačelnik (Draško Stanivuković) napravio neki spisak. Zamislite kakva je ta jadna Amerika kada od nekih trivijalnih tipova... Nemam 45 kompanija.

Novinarka ga ispravlja 65, a on odgovara: "Nemam 65. Nemam ni deset, nemam ni pet. Ja nemam nijedne kompanije. Evo, Vi dokažite, bavite se istraživačkim novinarstvom pa nađite. Milorad Dodik nema nijedne kompanije. Ima, ako je to interesantno, a jeste, moja kćerka se bavi ugostiteljstvom, ima dva objekta u zakupu restoranskog tipa. Možete misliti kako je prošla sada u pandemiji. Ali, nije važno, odmah će se neko početi smijati", kazao je Dodik i nastavio:

"I moj sin počeo se baviti nekim oblicima biznisa, više je u sportu".

- A u medijima?

Dodik odgovara: - Pa, u medijima pokušava nešto. Ali, vidjećemo!

- Mislite na televiziju Una, bilo je sledeće pitanje, a Dodik odgovara: "Pa mislim na svašta. Ali, u svakom slučaju, dakle, ja nemam nijednu kompaniju, a pogotovo ne 65", kazao je Dodik.

Treba podsjetiti da je Dodik samo prije par mjeseci govorio kako njegova djeca jedva preživljavaju i da njegov sin nije zaposlen. Tvrdio je i da njegov sin nema veze ni sa novootvorenom regionalnom televizijom UNA, kao ni sa Prointerom....

Takodje, treba podsjetiti da je Dodik svog sina "nagradio" kreditom IRB-a u vrijeme kada je obavljao funkciju predsjednika Vlade Republike Srpske uz obrazloženje da je "bolje da radi, nego da bude narkoman ili klošar".  

Spisak od 65 firmi, koje su povezane sa Dodikom i njemu bliskim srodnicima, prvi u javnost je iznio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Foto naslovna: crna-hronika.info
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter