Ni hladno vrijeme nije spriječilo spektakl: Marija Šerifović oduševila fanove na Koševu (Foto-Video)


Ni hladno vrijeme nije spriječilo spektakl: Marija Šerifović oduševila fanove na Koševu (Foto-Video)

Popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović nastupila je večeras pred publikom na sarajevskom stadionu Asim Ferhatović - Hase na Koševu.

Uprkos lošem vremenu koje je preovladavalo u proteklim danima, Marija je, zajedno sa svojim gostima pjevala pred više od 15 hiljada ljudi i napravila sjajnu atmosferu.

Inače, koncert je otvorila pjesmom "Pametna i luda", a na samom početku izrazila je svoju ljubav prema ovom gradu, a zahvalila se i publici koja je  prisustvovala i obilježila ovu večer.

Tokom cijelog koncerta atmosfera je bila na vrhunskom nivou, a publika se svim silama trudila da prati Mariju u pjevanju omiljenih stihova njenih pjesama.

VIDEO:


Posebno oduševljenje svih prisutnih izazvala je i Jelena Karleuša, koja je mnogobrojne fanove počastila sa nekoliko svojih hitova.

Podsjećamo, na samom početku Marija se obratila riječima - Dobro večer Sarajevo. Da vas pitam prvo jeste li dobro? Poludjeli smo od vremena i prognoze, i da vam kažem ja lično ne bih otišla po ovom vremenu ni na čiji kocert. Zato, hvala vam.

Osim Jelene Karleuša, kao gost na koncertu se pojavio i pobjednik ovogodišnje sezone takmičenja "Zvezde Granda" - Anid Ćušić sa kojim je pjevačica otpjevala pjesmu " Kad zamirišu jorgovani".

Inače, Marija je koncert završila pjesmom "Ne dam bolu da me slomi", koju inače izvodi njena majka Verica Šerifović.

Koncertu su prisustvovali fanovi ne samo iz Sarajeva, već i iz svih gradova BiH.

VIDEO:

 

Piše: E.B.
Video: E. Idrizović/YouTube
Izvor: avaz.ba