Nikola Jokić – 3.006.981


Nikola Jokić – 3.006.981

Nikola Jokić, reprezentativac Srbije, probio je granicu od tri miliona glasova za predstojeću Ol-star utakmicu.

Centar Denver Nagetsa je posle drugog preseka glasanja navijača na drugoj poziciji igrača na krilnim i centarskim pozicijama na Zapadnoj konferenciji.

Dosad je Jokić dobio 3.006.981 glas i nalazi se iza Lebrona Džejmsa koji ima 4.369.533 glasa.

Iza srpskog reprezentativca su ostale zvezde poput Kavaja Lenarda, Entonija Dejvisa, Pola Džordža...

Što se tiče bekova na Zapadnoj obali, tu prednjači Stef Kari sa 4.033.050 glasova, a Luka Dončić sledi sa 2.484.552.

Iza njih su Demijen Lilard, Donovan Mičel, Dža Morent...

Što se tiče Istočne konferencije, lider među krilima i centrima je Kevin Durent sa 4.234.433 glasova, sledi Janis Adetokumbo sa 3.282.478, a potom su poređani Džoel Embid, Džejson Tejtum, Džimi Batler...

U konkurenciji bekova prvi je Bredli Bil sa 2.528.719 glasova, prati ga Kajri Irving sa 2.104.130, a slede Džejms Harden, Džejlen Braun, Zek Lavin...

​Kako navijači mogu da glasaju:

NBA.com stranica za glasanje na vote.NBA.com: Ispunite jedan pun glasački listić dnevno (dnevno se definiše kao jednom u 24 časa) na internet stranici vote.NBA.com sa internet pregledača na računaru ili mobilnom uređaju. Fanovi prilikom izbora startera mogu da izaberu do dva beka i tri krila/centra iz svake konferencije.

NBA aplikacija: Pristupite glasačkom listiću i glasajte preko NBA aplikacije, dostupnim za Android i iOS mobilne uređaje. Fanovi mogu da popune po jedan pun glasački listić dnevno tako što će prilikom izbora startera izabrati do dva beka i tri krila/centra iz svake konferencije.

Tviter: Tvitujte, retvitujte ili odgovorite sa heštegom imena i prezimena NBA igrača (#ImePrezime) ili Tviter nalogom zajedno uz hešteg #NBAAllStar. Svaki tvit može da sadrži samo jedno ime ili ime naloga jednog igrača. Navijači mogu glasati za 10 jedinstvenih igrača dnevno od 28. januara – 16. februara.

Izvor: rs.sputniknews.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter