Nina Badrić spremna da kopa krompir


Nina Badrić spremna da kopa krompir

"Pozdrav uz pjesmu ‘Radnička odmara se klasa plavi se Jadran talasa’", zaključila je svoju sarkastičnu objavu hrvatska pjevačica.

Sarkastičnom objavom na društvenim mrežama hrvatska pjevačica Nina Badrić za vikend je obilježila prvu godišnjicu svog odmora od nastupa.

“Srećna mi godina dana prisilnog odmora”, čestitala je sarkastično neslavnu godišnjicu Nina, koja je posljednji put nastupila za Dan žena prošle godine u Areni “Zagreb”, nakon čega je došlo do zatvaranja.

“Nove pjesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, al’ muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni”, piše Nina i otkriva kako joj se jedna ideja koja je izazvala kontroverze na društvenim mrežama prošloga ljeta, sada čini izglednom.

“Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao samo dajte, naemojte se štediti)”, napisla je Nina i dodala da do tada može picnuti frizuru pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super kul.

“Pozdrav uz pjesmu ‘Radnička odmara se klasa plavi se Jadran talasa’”, zaključila je svoju objavu pjevačica.

Podsjetimo, kako je pandemija prošle godine uzela maha, odgođeni su koncerti i festivali, a kad se u ljeto situacija smirila, Nina se oglasila na društvenim mrežama s molbom da Ministarstvo dozvoli estradnjacima da ponovno rade.

No, izjavom da je spremna protestovati na ulici jer joj je onemogućeno zarađivati nastupima, pjevačica je mnoge iznenadila, a dok su je kolege podržale, pretrpjela je napade pratitelja sa društvenih mreža. Njoj i drugim estradnjacima jedna je žena cinično poručila da uskoro kreće vađenje krompira i pozvala ih da se pridruže.

“Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom je poraz ljudskosti”, odgovorila je Nina na poziv.

Izvor: vijesti.me

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter