Novak: Gde si Ibra, brate, volim tvoju ludu glavu… (Video)


Novak: Gde si Ibra, brate, volim tvoju ludu glavu… (Video)

Zlatan Ibrahimović je u nedelju napunio 40 godina, a čestitke mu je uputio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Srpski teniser i švedski fudbaler su već odavno prijatelji, a pored toga poznato je da je Novak obozavatelj fudbalskog kluba Milan, te da ga je Ibrahimović nekoliko puta uživo gledao na teniskim terenima širom sveta.

Srpski as mu je na maternjem jeziku čestitao rođendan.

„Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti“, rekao je Novak u videu koji je gledao proslavljeni napadač.

Zlatan je u razgovoru za klupsku televiziju, između ostalog, odgovorio i Đokoviću.

„Pre svega cenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou“, počeo je Ibrahimović.

Pored fizičke „neuništivosti“, Zlatan je poznat i po tome što kroz celu karijeru puca od samopouzdanja, a baš kao i Đokoviću jača strana mu je mentalna snaga.

„Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja“, zaključio je.

Ibrahimović je nedavno objavio da neće nastupiti protiv Kosova i Grčke u oktobarskom kvalifikacionom ciklusu, jer je nedovoljno oporavljen za te mečeve.

 

Izvor: nova.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter