Novinarka Foksa odbrusila Lebronu Džejmsu -Ćuti i driblaj-

Novinarka Foksa odbrusila Lebronu Džejmsu -Ćuti i driblaj-

Novinarka Foksa Laura Ingraham uživo je u programu stala u odbranu predsednika Amerike Donalda Trampa, čiji su rad komentarisale zvezde NBA lige Lebron Džejms i Kevin Durent. Ingrahamova je navela da "političke komentare ne treba da daje neko ko stotine miliona dolara prima da bi tapkao loptu".

Lebron Džejms i Kevin Durent bili su gosti popularne emisije "Uninterrupted", u kojoj su upućivali kritike na račun predsednika Amerike Donalda Trampa.

"Posao broj jedan u Americi je dodeljen nekome ko ne razume ljude i koga baš briga za ljude. Dok sam odrastao, shvatao sam da su tri posla najbitnija i najinspirativnija za zajednicu. Na prvom mestu je predsednik Amerike, a drugi i treći su najbolji i najveći sportista i muzičar", izjavio je Džejms.

"Kada je u pitanju naš predsednik, stanje je zaista loše. Iako ne možemo da promenimo ono što taj čovek izgovori, možemo i dalje da utičemo na ljude i upozoravamo one koji nas slušaju da predsednik treba da radi drugačije", dodao je košarkaš Klivlenda Džejms.

Durent se složio sa Džejmsom i pokušao da, koristeći košarkaški rečnik, bolje objasni situaciju.

"Problem u našoj zemlji je liderstvo. Igrajući košarku naučio sam mnogo toga, a pre svega koliko je liderstvo važno. Morate ohrabriti saigrače jer je to nešto što tim čini boljim. Imam osećaj da našu zemlju ne vodi dobar trener", izjavio je Durent.

Novinarka Foksa je izjavila kako su kritike košarkaša nebitne i neshvatljive.

"Ukočena sam i šokirana komentarima. Da li su morali da tako blebeću? Ovo može biti lekcija upozorenja u režiji Lebrona Džejmsa. To se upravo dešava kada napustite školovanje ranije kako biste išli u NBA. Nije baš prikladno da političke komentare daje neko ko je plaćen stotinu miliona dolara da tapka loptu. Lebrone i Kevine, vi ste zaista sjajni igrači, ali niko nije glasao za vas. Milioni su izabrali Trampa da bude njihov trener. Zato zadržite vaše političke komentare ili, kako bi neko to ranije rekao, jednostavno 'ćuti i driblaj'", izjavila je Laura Ingraham.


Izvor: RTS