Od decembra do februara - Objavljen cjenovnik za predstojeću ski sezonu na Jahorini

Od decembra do februara - Objavljen cjenovnik za predstojeću ski sezonu na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina je objavio cijenu svih karata za predstojeću zimsku sezonu, a ove godine se cjenovnik ne razlikuje značajno u odnosu na prošlosezonski. Cijene pojedinačnih ski karata su identične onima iz prošle godine uprkos tome što je i ove godine mnogo uloženo na uređenju ski staza. Sezona ove godine počinje 1. decembra i završava 28. februara.

Dnevnu kartu ćete u vrhuncu sezone platiti 55 KM, dnevnu noćnu kartu 80 KM, a sedmodnevnu 250KM, dok će za djecu iste karte koštati 40, 65 i 200 KM. Sezonska karta je, kao i prošle godine 950KM za odrasle i 500 KM za djecu, dok će dan-noć sezonska karta će koštati 1.650KM, a za djecu 850KM.

Ove godine postoji jedna razlika na cjenovniku u odnosu na onaj iz sezone 2019/2020, a to je da će sada ljubitelji skijanja, osim jednodnevnih noćnih karata moći kupiti i višednevne noćne karte. Ukoliko želite npr. sedmodnevnu dan-noć ski kartu na Jahorini u piku sezone ćete morati izdvojiti 330KM, a za djecu 260KM.

Popust na ranu kupovinu ski karata na Jahorini počinje 1. oktobra i trajat će mjesec dana. Ova akcija takozvanim “early bird” posetiocima omogućava da karte nabave sa popustom od 15 posto.

Izvor: klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks