Ognjen Kuzmić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Ognjen Kuzmić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću"

Srpski reprezentativac i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživio je tešku saobraćajnu nesreću u nedjelju ujutru na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, potvrđeno je na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Kuzmić je  doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda  u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd

Kako prenose mediji iz BiH srpski košarkaš se navodno vraćao sa svadbe kada se sudario sa drugim vozilom.

"Osim Kuzmića teško je povrijeđen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u “poršeu”. U “BMW” su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede", prenosi portal Srpskainfo.

Kuzmić se vratio u Crvenu zvezdu pošto je okončao saradnju sa Real Madridom.

Srpski centar je počeo karijeru u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventud, Panatinaikos, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden Stejt Voriorsima.

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda  u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije", navodi se za zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

 

Izvor: Agencije