Ogroman novac za -poslednji potez šibicara- Ceca i Lukas dovode ljude na Dodikov miting u Banjaluci (Foto)


Ogroman novac za -poslednji potez šibicara- Ceca i Lukas dovode ljude na Dodikov miting u Banjaluci (Foto)

Uz pomoć Cece i Lukasa SNSD mami i građane širom Republike Srpske da prisustvuju njihovom završnom mitingu i koncertima.

U petak u Banjaluci biće završni miting SNSD-a, kao i koncerti Svetlane Cece Ražnatović i Ace Lukasa i to na platou kod Administrativnog centra Republike Srpske.

Pripreme za miting i koncert uveliko se odvijaju, pa su zaposleni u Vladi dobili naredbu da u četvrtak i petak zbog Cecinog i Lukasovog koncerta neće moći koristiti parking ispred zgrade Vlade Republike Srpske.

Uz pomoć Cece i Lukasa SNSD mami i građane širom Republike Srpske da prisustvuju njihovom završnom mitingu i koncertima.

SNSD-ovi funkcioneri, vršioci dužnosti direktora (uglavnom su svi u statusu v.d. odavno) i aktivisti dobili su zadatak da što više ljudi dovuku iz cijele Republike Srpske na završni miting pozivom da idu na koncerte Cece i Ace Lukasa.

Zaposlenima u republičkim institucijama, ustanovama, preduzećima se prijeti otkazom ukoliko odbiju poziv da idu u Banjaluku. Neposredni rukovodioci su zaduženi da naprave spiskove onih koji idu.

Ovo je jedna u nizu zloupotreba i prevara koje je i u ovoj predizbornoj kampanji koristi SNSD, uzurpirajući javne resurse Republike Srpske.

Da je tako potvrđuje i poruka, koju je i dirketorica Doma zdravlja u Bijeljini Danijela Đukin uputila zaposlenim:

"Molim vas obavestite sve u svojim službama da će se u petak 30. 09.2022. održati završni miting SNSD u Banja Luci. Polazak je u 14 časova ispred Saborne crkve.

Mitingu će prethoditi koncert , potom miting i onda još jedan koncert.  Svi su pozvani!!!

(Aca Lukas i Svetlana Ceca)

Brojno stanje mi treba danas do 16 časova. Zainteresovani se javjaju glavnoj sestri.

Autobusi su kako saznajemo obezbijeđeni, jer režim po svaku cijenu zadnjih dana pokušava da silom i prevarom promijeni volju naroda tako što će uz pomoć Cece i Ace Lukasa da privuku što veći broj posjetilaca njihovom mitingu, koji će se održati između dva koncerta.

Ko je organizator nije teško pretpostaviti, a ko i finansira? 

Izbori u BiH biće održani 2. oktobra.

Foto: Ekskluziva/Kurir/BN)
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter