Đokić na mukama, ženski kadrovi ga ne slušaju i neće da se odreknu narodnih primanja od 4.866,73 KM? (Foto)

Đokić na mukama, ženski kadrovi ga ne slušaju i neće da se odreknu narodnih primanja od 4.866,73 KM? (Foto)

1. Mjesec avgust još traje. Ipak, već sada se može reći da je Andrea Dorić odnijela titulu „šampiona“ mjeseca avgusta, bar kada je riječ o političkom debilizmu. 

2. Uprkos jakoj konkurenciji, Konkubina broj 1 je svojim izjavama do nogu potukla Rašu Papučara, Srđana Mazalicu i sve druge mazalice.

Konkubina No1 i čuvar plaže u zimskom periodu

3. Na iznenađenje javnosti, Sultan Perica, koji je do sada sa smiješkom reagovao na sve njene nestašluke, ovaj put je oštro prekorio Konkubinu broj 1. On je dotičnu javno pozvao da podnese ostavku na jednu od tri funkcije koje obavlja, kao i da se izvini građanima.

4. Mudri Sultan je, podrazumijeva se, pozvao Konkubinu broj 1 da se odrekne one najmanje plaćene funkcije. Radi se o funkciji člana Upravnog odbora APIF-a, za koju Konkubina broj 1 prima mjesečnu naknadu u iznosu od 500 KM.

5. Nešto bolje plaćena je njena druga funkcija. Naime, Konkubina broj 1 kao narodni poslanik po tom osnovu  prima mjesečnu naknadu u iznosu od 1.785 KM.

6. Radi se o dva usputna primanja, jer je Konkubini broj 1 najdržane ono treće, koje ostvaruje po osnovu funkcije izvršnog direktora u javnog preduzeću „Putevi Republike Srpske“. 

7. Za meditiranje na toj funkciji Konkubina broj 1 prima mjesečnu platu u iznosu od 2.581,73 KM.

8. Iako je Sultan Perica i ovaj put bio blagonaklon prema njoj, Konkubina broj 1 još uvijek nije podnijela traženu ostavku, niti se izvinila građanima. (nastaviće se)

Piše: Slobodan Vasković 
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter