Đoković stigao u Zadar

Đoković stigao u Zadar

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković stigao je u Zadar gdje će se ovog vikenda održati “Adria Tour”.

Đoković je izjavio da se veoma raduje predstojećem “Adria Tour-u” u Zadru i da jedva čeka da izađe na teren.

– Prije svega radujem se što sam prvi put u Zadru. Zahvalan sam svim teniserima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, muzičarima koji su se odazvali, medijima… Jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta – rekao je Ðoković.

Ðokovića je na aerodromu u Zadru dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

– Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je “Adria Tour” ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim teniserima želim dobre mečeve i neka najbolji pobijedi – rekla je Babić.

Regionalni i humanitarni turnir “Adria Tour” nastao je na inicijativu srpskog tenisera, a prošlog vikenda startovao je u Beogradu.

Turnir u Zadru na programu je od 20. i 21. juna, a uz teniske mečeve publika će imati priliku da uživa u muzičkom program u kom će nastupiti Gibonni i Petar Grašo, a planiran je koncert iznenađenja.

Izvor: tanjug.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks