Đole Đogani isprozivao Baku Praseta, pa ga uporedio sa Voyage-om


Đole Đogani isprozivao Baku Praseta, pa ga uporedio sa Voyage-om

Kako se tokom karantina gotovo cela estrada "preselila" na društvene mreže, jedan od muzičkih parova koji je to uradio su i Vesna i Đole Đogani, a za naš portal su govorili kako su se tamo snašli i uporedili mlađe generacije jutjubera sa izgrađenim muzičarima.

Vesna Đogani je i te kako aktivna i popularna na ovoj mreži, pa je ovaj dvojac putem ove platforme vratila na estradno nebo, s obzirom na to da poduži period nisu bili aktivni kod nas. 

Ona nam je otkrila da  joj jako imponuje kada je mlađa populacija prepozna i da preko TikToka mogu da saznaju i za decenijsku karijeru koju ima iza sebe.

- Odlično, uspela sam da im privučem pažnju, a to je najvažnije. Drugi korak je šta ja to njima nudim, koji sadržaj. Moj sadržaj je kreativan, kulturan i zabavan. Kada ukucaju ,,Vesna Đogani" i kada otkriju da ja imam karijeru već dvadeset godina i da imam 140 pesama u svojoj karijeri, pa da zavole barem dve pesme, ja sam srećna. Ja idem tom nekom logikom. Dovoljno mi je da me deca u parkiću prepoznaju, traže autogram i da se slikamo i ja sam apsolutno prezadovoljna - rekla je ona.

Đole kaže kako su namerno napravili pauzu u muzici, barem kada su naši prostori u pitanju, te da su radili za dijasporu, a sada se Vesna vraća na scenu sa tiktokom u punom sjaju. On je priznao da takođe ima nalog na ovoj društvenoj mreži, ali da nije toliko aktivan kao njegova izabranica. 

- Otvorio sam otprilike u isto vreme kada i Vesna, među prvima smo to uradili na našim prostorima. Bilo je nekih klinaca koji su malo pre nas eventualno otvorili. Ja nisam toliko ažuran, jednostavno ne izbacujem ništa. Nemam puno vremena za to, jer radim neke druge stvari - rekao je on, ali i istakao da moraju da prate "nove klince" koji dolaze na estradu. 

- Treba da pratimo trend i nove klince koji dolaze.  Oni su zapravo i najjači na društvenim mrežama.  Mi smo tu da im pokažemo šta je dobro, takav je naš sadržaj. A klinci se uglavnom "zapale" za neki sadržaj, za nekog Baka Praseta, pre godinu dana, a danas ga već sedamdeset posto njih ne voli toliko. Nije im zanimljiv. Znam po mom sinu, on ga je ranije voleo, bio mu je super, ali onda ga je prerastao i pojeo ga je u kratkom roku jer vidi da nije zanimljiv. On se drao, ašta je ponudio? Ništa. Čak i kada je Baka Prase pre godinu dana napao malog Voyage-a, ja sam stao u njegovu stranu. Video sam već tada da će biti zvezda, jer ima šta da da i ima energiju. A ovaj mali Baka neće biti zvezda, nema ništa, prazan je. Možda je ružno što ja ovo moram da kažem, ali ja moram da budem iskren. Ja sam ozbiljan, imam godine iza sebe na estradi i ljudi mi veruju - jasan je bio Đogani. 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter