Ona je sa starijim ćelavim čovekom: Sandra Afrika o Ivani iz grupe Hurricane


Ona je sa starijim ćelavim čovekom: Sandra Afrika o Ivani iz grupe Hurricane

U medijima je nedavno odjeknula vest kako je Uraganka Ivana Nikolić u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, bivšim dečkom Sandre Afrike.

Pripadnici sedme sile su pisali kako je Sandra Afrika blokirala svoju nekadašnju drugaricu Ivanu Nikolić na društvenim mrežama nakon spekulacija da je Uraganka uplovila u romansu sa njim.

Međutim, Sandra je za IDJTV portal otkrila da nju uopšte ne poznaje, da nisu prijateljice, ali i da nikoga nije blokirala.

Nakon što se slegla prašina oko te priče, Sandra je za jednu televiziju otkrila da je Ivana u vezi sa starijim muškarcem.

- Koliko sam upućena, ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu - rekla je ona i zaključila:

- Ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne. 

Podsetimo, Nikolićeva je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.

 - Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - jasno je rekla Nikolićeva za portal "Hello".
 

Foto naslovna: telegraf.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter