Oni su primer kako od nemerljive slave i vreća punih para dođeš do samog ruba života. I niže


Oni su primer kako od nemerljive slave i vreća punih para dođeš do samog ruba života. I niže

Neki su uspeli da prežive, a neki se nisu izborili sa paklom narkomanije i alkohola.
Prevelika popularnost, ogromne svote novca na računima, težak život, ali i trend, samo su neki od razloga zbog kojih su slavna holivudska imena počela da koriste narkotika. Neki su uspeli da se "skinu", neki još uvek pokušavaju, dok je neke izbrisalo vreme.

U nastavku pogledajte koje zvezde su prošle pakao zbog pogrešne odluke.

Demi Lovato (27), pevačica koja je javno priznala da je zavisna o kokainu je sa samo 18 godina prvi put završila na odvikavanju. Od tada ona se više puta vraćala klinikama za odvikavanje i pokušavala da izleči, ali bez većeg uspeha.

Lejdi Gaga (33) je u svojoj autobiografiji priznala da je bila zavisna o kokainu. Ona je otkrila kako je i sama znala da se po nekoliko dana zatvori u mračnu sobu sa ogromnom količinom supstance o kojoj je bila zavisna. Gaga je otkrila da su joj prijatelji pomogli i nekako je izvukli iz ovog pakla.

Melani Grifit (62), američka glumica, priznala je da je ukupno tri puta bila na odvikavanju, a kako je rekla - pravo je čudo što je ostala živa.

- Nikad nisam koristila heroin, pa sam zato mislila da sam bolja od drugih. Ali, bilo je tu puno alkohola i kokaina. Ogromne količine. Ja sam mislila da se samo dobro zabavljam - rekla je jednom prilikom Melani.

Ben Aflek (47) važi za jednog od problematičnijih glumaca u Holivudu, iako je par puta išao na odvikavanje, što mu nije pomoglo. Pored narkotika, Ben je dugo vodio i borbu sa alkoholizmom.

Samjuel Džekson (70) je još od tinejdžerskih dana bio deo ovog pakla. On je  pošteno "zaglibio" - sa samo 15 godina počeo je da uzima LSD (najjača sintetička halucinogena droga), da bi kasnije prešao na krek.

- Otišao bih na neku žurku, popio bih previše tekile, a onda odlučim da mi treba kokain da me "digne" još više. Jednog jutra supruga me je pronašla kako ležim bez svesti na podu kuhinje i tad sam odlučio da prestanem - rekao je Džekson.

Opra Vinfri (65) je slavna voditeljka, koja je u uživo prenosu 1995. godine. priznala da je bila zavisnica o kreku, ali da je to davna i ružna prošlost koju je ostavila duboko iza sebe.

Robert Dauni Džunior (54) možda ima i najviše iskustva, jer je još kao mali, sa svega 6 godina,prvi put konzumirao narkotike, kada mu je lično otac dao džoint. Kasnije su njih dvojica zajedno konzumirali gotovo sve narkotike. Kada je shvatio koliko je loše, glumac je godinama pokušavao da se "skine" sa narkotika što je konačno uspeo 2003. godine.

Čarli Šin (54) osim što je svoje milione trošio na usluge eskort dama, glumac je dnevno znao da potroši ćak i 2.000 dolara samo na kokain, koji je mešao sa drugim supstancama. Danas je nešto mirniji po pitanju narkotika, ali se bori sa HIVom zbog čega izbegava javnost.

Mel Gibson (63) nije mučio muku sa narkoticima, ali je bio teško zaglavljen u flaši i alkoholu. Poznato je da voli da popije, međutim, ono što je još veći problem je da tako pijan vređa sve redom.

Sve ono što su proživeli i pakao kroz koji su prošli svi oni, nije bio nimalo lak, ali su uspeli da sačuvaju ono najdragocenije - život.

Za razliku od njih, ove zvezde je pakao narkomanije koštao života.

Majkl Džekson - kralj pop muzike godinam je vodio borbu sa korišćenjem nedozvoljenim supstancama. Nažalost, on nije uspeo da se izbori sa tim, što ga je na kraju koštalo života. Preminuo je u svom stanu na Beverli Hilsu, 25. juna, 2009.godine.

Doživeo je srčani napad koji je prouzrokovan konzumiranjem lekova. Lekove mu je prepisao Dr. Konrad Muraj, koji je u novembru 2011. godine optužen na 4 godine zatvora zbog ubistva iz nehata.

Ejmi Vajnhaus - da koristi narotike nije krila. Javnost je znala da je pevačica uživala u konzumaciji heroina i kokaina, no, ipak, prema zvaničnim informacijama obdukcije piše da je preminula od predoziranja alkoholom.

Merilin Monro - poznato je da je jedna od najpoznatijih žena svetske istorije imala velikih problema. Ona je često pribegavala alkoholu i tabletama ne bi li svoje stanje držala pod kontrolom kako je ona mislila, piše 24sata.hr.

Iako s ugodinama postojale razne teorije, policija Los Anđelesa je potvrdila da je Merlin preminula od predoziranja sedativima koje je uzela na svoju ruku. Preminula je u noći između 4. i 5. avgusta 1962. godine u kući u Los Anđelesu.

Foto naslovna: Foto-montaža/Shutterstock/Instagram/samuelljackson/Profimedia/AFP/AKG
Izvor: 24sata.hr/telegraf.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks