Ovako je svojevremeno Jelena Karleuša branila Kseniju Pajčin


Ovako je svojevremeno Jelena Karleuša branila Kseniju Pajčin

Danas se navršava 11 godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin i njenog dečka Filipa Kapisode, a javnost i dalje interesuje razlog zbog kojeg je te kobne martovske noći crnogorski maneken digao ruku na svoju devojku, a potom izvršio samoubistvo.

Naime, Ksenija je neprestano mamila uzdahe i bila tema mnogih medija, a jedna od onih koja joj je pružala podršku je bila i Jelena Karleuša. Pevačica je bila gošća u jednoj emisiji, a za vreme njenog gostovanja prikazana je anketa na temu "Najiritantnije poznate ličnosti". 

Prvo mesto zauzela je najpopularnija denserka i pevačica u to vreme, Ksenija Pajčin, koje je za mnoge ljude tada bila kontroverzna ličnost. 

- Mislim da je nedovoljno  pametna za bilo kakvu emisiju; Perverzna je, još ova nova pesma, uopšte mi se ne sviđa; Mnogo je isfurana, ne sviđa mi se - bili su samo neki od komentara koje su građani uputili denserki u anketi, a Jelena Karleuša ju je odbranila ovim rečima. 

- Ko je sve na ovoj listi najnegativnijih, ja bih vrlo volela da se nađem među ovim ljudima. Ovo su super likovi. Vidim da ste po pijaci izašli malo. Nisam videla recimo ispred Vlade Srbije. Ovi opisi uopšte ne zvuče toliko loše. Perverzna, prepotentna, to je vrlo dobro. Da niste išli na pijacu, dobili biste drugačije odgovore. Ksenija samo verovatno nije na pijacu išla toliko često, inače bi ljudi verovatno promenili mišljenje - zaključila je Karleuša. 

Foto naslovna: dnevnik.hr

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter