Ovnovi, ulazite u novu vezu! Vage, imunitet je u padu! (Foto)


Ovnovi, ulazite u novu vezu! Vage, imunitet je u padu! (Foto)

Nedeljni horoskop za period od 29. marta - 4. aprila 2021.

OVAN

Vodite poslovne pregovore vezane za uspostavljanje poslovne saradnje. Neophodno je da proverite kredibilitet osobe sa kojom započinjete saradnju i da detaljno proverite sve stavke ugovora koji potpisujete. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Ukoliko ste slobodni ulazite u novu vezu. Skloni ste infekcijama.

BIK

Fokusirani ste na razradu tajnih planova vezanih za privatan biznis. Planirate da neke od sadašnjih kolega pozovete da pređu u vašu firmu. Očekuju vas problemi na polju komunikacije sa simpatijom odnosno partnerom, tako da od nerazumevanja stižete do svađe. Zdravstveno stanje je stabilno.

BLIZANCI

Ne uspevate da se skoncentrišete tako da vas čekaju teškoće u komunikaciji sa kolegama, ali i pravljenje grešaka. Zaljubljeni ste tako da ili ulazite u vezu ukoliko ste slobodni ili maksimalno uživate u vezi. Ukoliko ste u braku dolazi do neslaganja sa bračnim partnerom. Pričuvajte glavu, sinusi i disajni organi su osetljivi.

RAK

Očekuje vas jako puno obaveza, ali ste srećom odlično organizovani, adaptibilni i vredni tako da sve obaveze odrađujete na vreme. Ukoliko ste zauzeti, bilo da ste u vezi ili braku, očekuje vas stabilan emotivan period. U slučaju da ste slobodni ulazite u vezu tajnog tipa. Prilično ste odgovorni kada je zdravlje u pitanju. Osećate se dobro.

LAV

Zadovoljni ste kako se odvija saradnja sa inostranim saradnicima. Ono što vas brine je oblast suđenja. Na polju ljubavi očekuju vas pretežno lepi momenti. Ukoliko ste slobodni pred vama je novo poznanstvo, a ukoliko ste zauzeti vi ste zadovoljniji odnosom nego druga polovina. Kosti su osetljive, kolena i zglobovi.

DEVICA

U slučaju da se privatnik prezadovoljni ste jer vas očekuje povećan obim posla. U slučaju da radite za drugog obim posla je u padu što vas jako brine. Ukoliko ste slobodni ulazite u vezu, a ako ste u vezi maksimalno ste opušteni i uživate. Ukoliko ste u braku imate ozbiljne probleme. Muči vas nestabilan pritisak.

Photo: WordPress.com

VAGA

Niste preterano zainteresovani za posao tako da pravite greške i ne razumete se najbolje sa kolegama. Budite oprezni u slučaju da je potrebno da nešto zvanično potpišete. Emotivno ste zadovoljni ukoliko imete partnera, a ukoliko ste slobodni ulazite u perspektivnu vezu. Imunitet je u padu tako da ste jako osetljivi.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na finansije. Kako vas očekuje novčani dobitak zadovoljni ste ovom oblašću. Posla ima više nego obično pa ste primorani da neke poslove radite paralelno. Emotivno ste nezadovoljni. Ukoliko ste u vezi dolazi do nesuglasica, a ukoliko ste u braku sledi vam tajni flert. Skloni ste infekcijama.

STRELAC

Uzbuđeni ste i imate pozitivnu tremu pred novi poslovni početak u vidu novog projekta ili novog posla. Jedva čekate da se suočite sa novim izazovima. Kada je emotivna sfera u pitanju niste iskreni i otvoreni prema drugoj strani što dovodi do ozbiljnih problema. Imunitet vam je snažan, a vi osećate da ste puni energije.

JARAC

Koncentracija vam nije jača strana tako da pravite greške u smislu nerealnih procena, planova, očekivanja. Emotivno ste prezadovoljni. Ukoliko ste slobodni ulazite u vezu, a ukoliko ste zauzeti vaše emocije su postojane i intenzivne. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za infekcije, probleme sa glavom ili bubrezima.

VODOLIJA

Odnos prema obavezama je sklon oscilacijama tako da prolazite kroz faze kada ste vredni i uspešni pa do toga da nemate volje da radite. Brinu vas finansije. Ukoliko ste u braku odnos je stabilan, dok su sve ostale Vodolije nezadovoljne emotivnom sferom. Na polju zdravlja skloni ste problemima sa urinarnim sistemom i genitalijama.

RIBE

Prilično ste raspoloženi zbog započinjanja novog poslovnog projekta. Samouvereni ste i ubeđeni da ćete požneti uspeh. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo i buđenje interesovanja. Ukoliko ste zvanično zauzeti očekuju vas problemi u odnosu sa voljenom osobom. Moguće su alergijske reakcije.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter