Pevačica iskreno o vezama koje su završavale prezirom - Davala džeparac bivšim momcima

Pevačica iskreno o vezama koje su završavale prezirom - Davala džeparac bivšim momcima

Pevačica iskreno o vezama koje su počinjale zaljubljenošću, završavale prezirom.

Pevačica Katarina Grujić poslednjih meseci je konstatno u medijima zbog "burnog ljubavnog života".

Slike na Instagramu na kojima sakriva lik jače polovine, a onda čim ga otkrije stigne vest da su raskinuli, nagađanja da li je ili nije u vezi s Ognjenom Vranješom, potom slike novog dečka, koji je ponovo bivši... ko pohvata, pohvatao je!

Pre neki dan je na Instagramu ponovo osvanuo snimak na kojoj je nepoznati muškarac ljubi u vrat, a sada je Katarina konačno progovorila na temu momaka - i nije nimalo lepo.

Pevačica je otkrila da je jedan njen bivši bio s njom iz koristi...

"Naslutila sam i čula za jednog mog muškarca, jer se to stvarno videlo - on je i posle našeg raskida ulazio u klubove na moje ime, muvao je ribe na moje ime kao bivši dečko Katarine Grujić. Moji prijatelji znaju da taj neko više nije u mom životu, pa više nema nikakve privilegije. Moji će svi momci biti bivši momci Katarine Grujić i ništa više", rekla je Kaća "Kuriru" i ponovila da joj nije važno da li je muškarac situiran.

"Nije bitno da li je situiran, ali niko nije bio ni ambiciozan kao ja. Ne bih dozvolila sebi da zavisim od muškarca. Izdržavali su me prvo moji roditelji, a sada izdržavam samu sebe". Katarina je otkrila i da je ona izdržavala neke bivše:

"Da, bilo je i toga, ali takve greške više neću praviti".

Katarina je potvrdila i da je "plaćala dečku večere, pića, putovanja, davala džeparac...".

"Da. U početku sam ga gledala zaljubljeno, a posle s prezirom".

Za kraj, misli da ju je jedan bivši i varao.

"Mislim da jeste. Nisam dobila dokaze, ali sam načula i tim ljudima verujem. Besna sam najviše na tog nekog, jer mi je nejasno kako muškarci mogu tako nekog da iskorišćavaju. Besna sam i na sebe jer ne mogu da verujem da toliko pokleknem. Iskrena sam osoba i volim uvek najviše, ali biću opreznija".


Izvor: Mondo.rs