Pogledajte snimak hacijende GenSek-a SNSD-a Luke Petrovića (Video)

Pogledajte snimak hacijende GenSek-a SNSD-a Luke Petrovića (Video)

Pare i kašalj ne mogu se sakriti, a ovu poslovicu potvrđuje i luksuzna hacijende Luke Petrovića, direktora Elektroprivrede Republike Srpske i generalnog sekretara vladajuće Partije SNSD, u selu Zagora u Trebinjskim brdima, izgrađena u stilu Pabla Eskobara, sa više kamenih kuća, visokim kamenim zidovima i ogradom od kovanog gvoždja, inoksa, drveta, luksuzom i raskoši kakva se ne može vidjeti na Miločeru i Svetom Stefanu.

Ovo je najbolji pokazatelj kako živi „naša“ vlastela, osioni, bogati i bahati vlastodršci, a ako „trećepozivac Luka ima ovakvu hacijendu u zabiti na Trebinjskim brdima, napuštenom selu Zagora u kome ne živi niko, onda se treba zapitati šta imaju oni na vrhu, iz „prvog ešalona“.

Pogledajte ekskluzivni snimak vile sa bazenom, kompleksom kamenih kuća i imanjem okruženim kilometarskim kamenim bedemima, zagorskim a ne kineskim zidom.. 

Posebno treba obratiti pažnju na detalje, kolaž fotografija, koji objavljujem uz video snimak, samo na jednoj kući može se vidjeti čak tri različite vrste klesanog kamena i zidanja, a svaka od kuća izgrađena je u posebnom stilu.. 

Osnovno je pitanje ODAKLE NOVCI Luki Petroviću, kako je sa platom od 3.000 maraka uspio napraviti hacijendu vrijednu najmanje 3 miliona maraka, plus kuće u Trebinju, Ivanici i zaleđu Dubrovnika.. I dok se imanje i imovina direktora Luke širi, Elektroprivreda Srpske i HET su na koljenima, na najnižim granama, i svako ko sabere 2 i 2 zna o čemu se radi!

Ako narod ovo podržava onda je svaka riječ i kritika suvišna, tražili ste, gledajte …  

VIDEO:


Autor: Nebojša Vukanović

Izvor: http://nebojsavukanovic.info

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks