Pokret -Mora bolje- Mi smo -Drugi put- jer su i vlast i veći dio opozicije na istom -naopakom putu-


Pokret -Mora bolje- Mi smo -Drugi put- jer su i vlast i veći dio opozicije na istom -naopakom putu-

Ponovo se Saopštenjem za javnost oglasio Pokret "Mora bolje". Infomedia Balkan to Saopštenje prenosi u cjelosti:

"Pokret „Mora bolje“ je dobio Odluku od CIK BiH da je ovjerena prijava naše političke stranke za Lokalne izbore 2024. godine, pa se stoga posebno želimo zahvaliti svim građanima koji su nam pomogli svojim potpisima da nedavno registrujemo našu Stranku, kao i onima koji su dali svoje potpise da možemo izaći na ove oktobarske izbore. Takođe se zahvaljujemo aktivistima našeg Pokreta koji su vrijedno radili na prikupljanju potpisa a posebno ekipi koja je bila zadužena za prijavljivanje Pokreta CIK BiH.

Drago nam je da naše političke ideje dobijaju sve više podrške među građanstvom i želimo poručiti svima koji dijele naša uvjerenja da ih nećemo izdati i da ćemo biti istrajni na putu promjena koje su neophodne našem Društvu.

Mi nismo tzv. „Treći put“, mi smo „Drugi put“ jer su i vlast i veći dio opozicije u Republici Srpskoj, pa i u BiH, zajedno na istom putu. Jedni su na vlasti i žele je sačuvati po svaku cijenu a drugi su bili na vlasti i žele da se vrate, ali ne po svaku cijenu sve dok im je dobro i u opoziciji. I jedni i drugi su, svako u svom vremenu vršenja vlasti, razarali institucije i pravili „svoju privatnu državu“. Tako da nema veće razlike među njima a ni razlike u „putevima“ kojima se politički kreću.

Pokret „Mora bolje“ želi promijeniti ovaj nakaradni politički sistem i iz pepela podići i izgraditi razrušene institucije države, jer su samo jake i dobro organizovane institucije garancija slobode i prosperiteta za sve ljude koji žive u toj državi.

Na tom „svom putu“ Pokret „Mora bolje“ kreće iz svoje Bijeljine i Semberije i za početak želi upravo u Bijeljini udariti temelje kojima će pokazati da i mora i može bolje.

Većina članstva Pokreta „Mora bolje“ je na prošlim lokalnim izborima glasala za Ljubišu Petrovića, u nadi da će on pokrenuti promjene u našem gradu i postati jedan od glavnih ljudi za promjene u Republici Srpskoj i BiH.

Na žalost, Ljubiša Petrović je naše veliko razočarenje. „Fejzbuk gradonačelnik“ kako ga popularno zovemo jedino zna da „fejzbuči“, da budžetskim novcem kupuje glasače i da kopira sve ono što radi kriminalizovana Dodikova SNSD vlast. I ako je potpuno bezidejan, u smislu razvoja grada i organizacije gradskog, pa i seoskog života, oko sebe je „rastjerao“ sve iole stručne ljude i okružio se isključivo „klimoglavcima“.

Od Ljubiše Petrovića je jedino bezidejnija i nesposobnija tzv. skupštinska većina. A upravo su oni zajedno, svojom nesposobnošću, u potpunosti zaustavili razvoj naše Bijeljine i Semberije, što mi želimo i hoćemo promijeniti", kaže se u Saopštenju Informativne službe Pokret "Mora bolje".

Izvor: www.infomediabalkan.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter