Popularna američka glumica pokušala da se ubije, prebačena na psihijatriju


Popularna američka glumica pokušala da se ubije, prebačena na psihijatriju

Heder Loklir (56), američka glumica i zvijezda serija “Dinastija” i “Melroz plejs”, htjela je da izvrši samoubistvo pištoljem, pišu američki mediji.

“People” piše da roditelji glumice juče hitno stigli u njen dom, dok je portal “TMZ” objavio kako je jedan član Hederine porodice pozvao pomoć jer je Heder prijetila da će da se ubije, nakon čega je prebačena na odjeljenje psihijatrije. Rođak ju je navodno našao kako izbezumljeno luta po kući i traži pištolj da bi sebi oduzela život.

Kapetan policijske stanice u okrugu Ventura, gdje živi holivudska zvijezda, Garo Kuređian nije komentarisao detalje hitnog poziva povezanog s glumicom, ali podaci dostupni javnosti potvrđuju da je policija pozvana zbog Heder.

Ovaj incident se dogodio samo nekoliko mjeseci nakon što je ona uhapšena zbog porodičnog nasilja. Tada je policiju pozvao njen brat koji je glumicu zatekao u svađi s dečkom, koji je na tijelu imao vidljive tragove nasilja.

Heder se opirala hapšenju i fizički je napala i tri policajca. Nakon ovog incidenta bila je na rehabilitaciji dva mjeseca, a posljednjih dana je odlazila na sastanke liječenih alkoholičara, piše Blic.


Izvor: Blic