Poskupljenje struje za novi helikopter

Poskupljenje struje za novi helikopter

Ako nemate hljeba, jedite kolače, govorila je Marija Antoaneta gladnim Francuzima uoči revolicije 1789. godine, a slične poruke šalju se i danas u RS, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

Sit gladnom ne vjeruje, i bahati moćnici su postali autistični, potpuno se odrodili i otuđili od naroda, izgubili kompas, nemaju nikakav kontakt sa realnim životom, što pokazuju njihovi suludi potezi, izjave i stavovi…

Tako je i gen-sek i direktor Elektroprivrede Republike Srpske šokirao javnost najavom da će Elektroprivreda RS nakon poskupljenja struje kupiti novi helikopter!?

Graniči se sa potpunim ludilom u trenutku kada po treći put ove godine povećava cijenu struje građanima i privredi kako bi pokrili njihov kriminal i pljačku, izjaviti da će Elektroprivreda  kupiti novi helikopter!? Ima li iko razuman i normalan u okruženju autističnih moćnika pa da im kaže da malo razmisle prije nego nešto kažu, jer očito da je sve slabiji kontakt sa stvarnošću bahatih i osionih političara.

Vlada je nedavno kupila novi helikopter za 10 miliona maraka kako bi se Željka, Dodik i svita vozikali sa jednog na drugi kraj Srpske, a i gen-sek Luka često koristi vladin helikopter da bi odrađivao partijske zadatke.

Dodik je nedavno nakon leta u Teslić zabranio Željki da bez pitanja i njegovog znanja koristi usluge helikoptetskog servisa, što je dodatno zateglo odnose među njima, pa je Luka odlučio da sebe počasti jednim helikopterom i leti slobodno, bez pitanja šefa!?

Priča o tome kako će tobože helikopter koristiti Hercegovci za medicinska potrebe i prevoz pacijenata je dobar način da se nabavka i luksuz opravdaju lažnim višim ciljevima.

Da li bi iko normalan posle zahtjeva za poskupljenje struje, novog zavlačenja ruke u džepove građana, priče o drugovima, dugovima i haosu u Elektroprivredi RS najavljivao bacanje miliona na novi helikopter!? Da li su moćnici svjesni šta rade i kakve su posledice njihove bahatosti?

Hoće li narod i dalje nijemo trpiti teror i kulučenje savremenih kabadahija, ili će napokon ustati i reći DOSTA JE! Ukoliko većina uporno ćuti, trpi i prećutno podržava pljačku i kriminal, onda bolje nismo ni zaslužili!

Piše: Nebojša Vukanović

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks