Potpuno ludilo režima: Zbog posjete Dodika Bijeljini preventivno priveden Stevo Lazić vlasnik -Dragstesa-? (Foto)

Potpuno ludilo režima: Zbog posjete Dodika Bijeljini preventivno priveden Stevo Lazić vlasnik -Dragstesa-? (Foto)

Policija ponovo privela preventivno Stevu Lazića zbog posjete Dodika Bijeljini. Milorad Dodik u Donje Crnjelovo, Stevo Lazić u policijsku stanicu. Evo zbog čega?

FK"Zadrugar"iz Donjeg Crnjelova danas obilježava 65.godina postojanja. Kako je medije obavijestio predsjednik kluba Mićo Živić, na događaj će doći i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji će prisustvovati utakmici FK"Zadrugar"-FK"Partizan" Trnova Donja.
Samo po sebi ovo nije neka posebna vijest, jer gosp. Milorad Dodik u sklopu svojih aktivnosti, vrlo često posjećuje Bijeljinu i Semberiju.

Međutim, bliska prošlost dolazaka Milorada Dodika u Bijeljinu uzrokovala je proteste vlasnika BP"Dragstes" Steve Lazića zbog čega je prilikom posljednje  Dodikove posjete bio priveden u Policijsku stanicu iz preventivnih razloga. Zato se Stevo Lazić pismenim putem obratio PU Bijeljina 5.avgusta, želeći da dobije informaciju, da li se smije slobodno kretati Bijeljinom za vrijeme Dodikove posjete. Donjem Crnjelovu.

Iz PU Bijeljina su odgovorili Stevi Lazića da se 06.avgusta u 12.45h javi u policijsku stanicu kako je navedeno zbog" Pismenog dopisa Lazića upućenog PU Bijeljina dan ranije, te eventualnog postojanja sumnje uizvršenje K,D-a iz člana 150 KZ Republike Srpske i Ugrožavanja sigurnosti.

Inače, iz PU Bijeljina su obavjestili Lazića da se poziva u svojstvu svjedoka-oštećenog.

Izvor: bijeljinalive.com

U Bijeljini priveden Stevo Lazić vlasnik BP „Dragstes“

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik boravi danas u Bijeljini gje je prisustvovao početku pripremnih radova na izgradnji auto-puta Rača-Bijeljina a u večernjim časovima prisustvovaće proslavi 65 godina od osnivanja FK „Zadrugar“ u Donjem Crnjelovu.

Istog dana je i Stevo Lazić iz Crnjelova, vlasnik BP „Dragstes“ dobio poziv da se javi u MUP radi postojanja eventualne sumnje da bi mogao da ugrozi javnu bezbjednost.

Policijski službenici su uputili poziv Laziću da se danas 6.avgusta 2022. godine u 12 časova i 45 minuta dođe u prostorije MUP u Bijeljini radi obavljanja razgovora, te zbog eventualnog krivičnog djela – ugrožavanje sigurnosti.

Vlasnik BP „Dragstes“ Stevo Lazić je u MUP u Bijeljini pozvan iz razloga eventualnog postojanja sumnje u izvršenje KD iz člana 150 KZ RS, „ugrožavanje sigurnosti“, a pozvan je u svojstvu svjedoka-oštećenog.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Dizel i benzin danas na BP"Dragstes" u Crnjelovu 2.59 KM: Vlasnik Stevo Lazić: "Semberci, svi u Crnjelovo

Vlasnik BP "Dragstes" Stevo Lazić odlučio je da još jednom obraduje i finansijski pomogne žitelje Semberije. Naime, nakon što je u ponedjeljak spustio cijene nafte i naftnih derivata u novom objektu koji se nalazi na lokaciji Brčko-Potočari, isti potez načinio je i danas.
Lazić je odlučio da danas u periodu od 16.00-21.00 čas drastično snizi cijene na benzinskoj pumpi "Dragstes" u Crnjelovu.Tako će dizel i benzin kupci plaćati po cijeni od 2.59 KM/l.

Na pitanje našeg novinara, zašto ponovo pribjegava sniženju cijena, Lazić je odgovorio:

-Mnogo volim svoj narod u Semberiji a posebno svoje Crnjelovčane. Znam da ljudi teško žive i dobro će im doći svaki vid pomoći. Silno bih volio kada bi se cijene nafte i naftnih derivata vratile na nivo od februara mjeseca ove godine, ali zbog previsoke nabavne cijene i akciza kojim upravlja država, to je nemoguće..Zato sam odlučio da budem u finansijskom gubitku ali da barem malo pomognem svoj narod. Zato poručem žiteljima Semberije. Svi u Crnjelovo danas od 16.00 časova.-izjavio je Stevo Lazić.

Foto naslovna: facebook.com/zorica.kusmuk.info
Izvor: bijeljinalive.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter