Potvrđeno da je zvijezda serije -Glee- Naya Rivera umrla slučajnim utapanjem


Potvrđeno da je zvijezda serije -Glee- Naya Rivera umrla slučajnim utapanjem

Zvijezda serije "Glee" Naya Rivera umrla je slučajnim utapanjem, saopćio je ljekar veterine okruga Ventura.

Tridesettrogodišnja glumica pronađena je u ponedjeljak u jezeru Piru, blizu Los Angelesa, pet dana nakon što je nestala na putovanju sa svojim četverogodišnjim sinom. (Vezani tekst Infomedia Balkan od 09.07.2020.)

Izvještaj medicinskog istražitelja kaže da nema naznaka da su droga ili alkohol igrali ulogu u njenoj smrti i da nema traumatičnih ozljeda ili drugih zdravstvenih stanja, piše The Week.

Njen sin je rekao policiji da su taj dan otišli plivati, ali da se ona nikada nije vratila. U svojoj posljednjoj objavi na Twitteru Naya je objavila upravo fotografiju sa sinom Joseyjem Hollisom. Prije dvije godine razvela se od njegovog oca Ryana Dorseya te je od tada dječak živio samo s njom.

Glumačku karijeru Rivera je započela sa samo četiri godine, ulogom u TV seriji "Royal Family", za što je dobila i nominaciju za najbolju mladu glumicu. Proslavila se likom Santane Lopez u seriji "Glee", a 2012. godine s hrvatskim dvojcem 2Cellos snimila je obradu pjesme "Supermassive Black Hole" grupe Muse.

Foto naslovna: bbc.com
Izvor: The Week/klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks