Poznato ime i sve o ubici koji je, u Banjaluci, svirepo likvidirao Ariela Bogdanovića (28) (Foto)


Poznato ime i sve o ubici koji je, u Banjaluci, svirepo likvidirao Ariela Bogdanovića (28) (Foto)

Dalibor Mandić likvidirao je na nasjvirepiji mogući način Ariela Bogdanovića. Ubio ga je sa osam uboda nožem direktno u srce kod pumpe “Nestro” u Banjaluci, a ranije ga je već ranio kod “Delte”, odakle je nesretni Bogdanović pokušao umaći nemilosrdnom ubici.

Potvrđeno je da je Mandić priznao ubistvo, da je nađen crveni duks, dok se za nožem traga na mjestu gdje je rekao da ga je bacio.

Potvrđeni su i moji raniji nezvanični navodi da je Mandić likvidirao Bogdanovića zbog ljubomore, kao i da je radio u istoj firmi sa njim.

Ubijeni Bogdanović bavio se IT poslovima. 

Ubica Mandić je iz Novog Grada, a u Banjaluci je živio kao podstanar.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Nezvanično: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo A.B.

Prema nezvaničnim tvrdnjama, uhapšen je ubica A.B.

Moji izvori tvrde da se radi o njegovom radnom kolegi iz jedne banjalučke firme. 

Kao motiv svirepog ubistva navodi se, u policijskim izvorima, ljubomora.

Policija još uvijek nije pronašla nož i jaknu osumnjičenog za svirepu likvidaciju.

Ubica je A.B., kada ga je sustigao, prema mojim izvorima, nožem ubo osam puta ravno u srce, a povrijedio ga je i prije toga. Nepoznato je, zasad, gdje je nasrnuo prvi put na njega.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Svirepi Ubica koji je nožem likvidirao sinoć B.A., još nije pronađen; Ubistvo se desilo svega 150-200 metara od dvorane "Borik" gdje je bilo organizovano gledanje utakmice

Foto: Ubica juri svoju žrtvu

Ubica je kleknuo kraj nega i bez trunke milosti ga izbo nožem na najmonstruozniji mogući način. Žrtva se uopšte nije pomjerala, što ukazuje da je već bio teško povrijeđen.

Ubica se sa mjesta zločina udaljio pješke, lagano trčeći.

Snimak užasnog zločina neću objaviti, već još nekoliko skrinšotova na kojima se ne vidi atak nožem.

Policija je sinoć objavila da je blokirala izlaze iz grada; Još uvijek su, prema izvještavanju medija, na licu mjesta gdje se zločin odigrao, ali nisu objasnili gdje su bili kada se zločin desio, a morali su obezbjeđivati dvoranu u kojoj je bilo organizovano gledanje utakmice?!

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Ubistvo u Banjaluci: Najmanje osam uboda nožem u tijelo mladića koji leži na zemlji

Sinoć (02.11.) se u Banjaluci, na benzinskoj pumpi u naselju Borik, desilo monstruozno ubistvo.

Mladić obučen u crveni duks jurio je, kako se vidi na snimku koji je u mom posjedu, B.A., a kada je B.A. pao beksrupulozno ga je ubo nožem najmanje osam puta.

Snimak je stravičan, neću ga objavljivati, već samo nekoliko skrinšotova sa njega. Ni na jednom od njih se ne vidi nasilje.

Nakon što je mladić, B.A., koji je ubijen pao, ubica je hladnokrvno prišao i izbo ga nožem svjesno htijući da ga likvidira, u to nema nikakve sumnje. Ono što je zaista šokantno jeste da, nakon što je pao, ubijeni mladić se uopšte nije pomjerao. Djeluje kao da je već ranije ranjen i izboden. Više nije imao snage da trči.

Pao je na leđa, ubica je prišao i bjesomučno ga bo nožem, dok su kolone automobila prolazile kraj mjesta na kojem se u tom trenutku upravo dešavao zločin teškog, monstruoznog, ubistva.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

ISPLIVALI SVI DETALJI I MOTIVI STRAVIČNOG UBISTVA: Bizaran razlog zbog kojeg je Mandić isplanirao ubistvo Bogdanovića

Naš izvor pojasnio kako je Mandić do detalja isplanirao ubistvo koje je potreslo ne samo Banjaluku nego cijeli region.

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubistva Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjaluci, ekskluzivno otkriva Srpskainfo.

Naš izvor pojasnio kako je Mandić do detalja isplanirao ubistvo koje je potreslo ne samo Banjaluku nego cijeli region.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

– Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla – otkriva izvor Srpskainfo.

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

– On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Bogdanović i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima – kaže sagovornik Srpskainfo.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, a gdje je ranije sakrio ruksak.

– Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. On zatim bježi prema stanu u kojem je živio – ističe naš sagovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gdje će ga danas tražiti ronioci.

Prema njegovim riječima, policija je uz pomoć snimaka sa kamera rekonstruisala njegovo kretanje i on je pronađen u stanu u u naselju Starčevica, gdje je i uhapšen.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter