-Pravda za Davida- 593.dan: -Tužilaštvu BiH još nije dostavljen predmet ubistva Davida Dragičevića - Obnovljeno Davidovo srce- (Video)

-Pravda za Davida- 593.dan: -Tužilaštvu BiH još nije dostavljen predmet ubistva Davida Dragičevića - Obnovljeno Davidovo srce- (Video)

Okupljeni članovi Grupe "Pravda za Davida" i večeras su iz parkića kod Hrama još jednom pokazali odanost i podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Imali su i večeras samo jedno pitanje policiji, tužilaštvi u odnarođenoj vlasti: "Ko je ubio Davida"?

Mirno i dostojanstveno su poručili ubicama Davida Dragičevića, nalogodavcima zločina i zaštitnicima te kriminalne grupe da dolazi 20. novembar, ide potom i decembar i objava izvještaja o ubistvima Davida i Dženana od uglednog njemačkog pravnika Rajharda Pribea, pa će se vidjeti ko je gdje u svemu tome i ko evo skoro će 600 dana kukavički krije ko je ubio Davida Dragičevića.

"Pravdaši" su danas obnovili Davidovo srce na ušću Crkvene u Vrbas, jači su i istrajni, od svih rušilačkih akcija i udruženih zločinačkih poduhvata, zlikovaca, nalogodavaca, zaštitnika i sramne gradske vlasti, koji su krivi za Davidovo ubistvo do neba, a još slobodno šetaju Banja Lukom.

Obratio se danas i Davidov otac Davor Dragičević koji teško optužuje Milorada Dodika, Dragana Lučaka, Darka ilića, Kremenovića i druge iz MUP-a RS za ubistvo sina Davida.

On im je poručio da oproštaja i zaborava neće biti i da im dijete neće halaliti. Više od oca Davora u video prilogu na kraju teksta.
 
Tužilaštvu BiH još nije dostavljen predmet ubistva Davida Dragičevića

Iako je u septembru najavljeno da će Tužilaštvo BiH preuzeti predmet ubistva Davida Dragičevića, do toga još nije došlo. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić potvrdio je portalu MojaBanjaluka.info da još nisu dobili ovaj predmet na pregled.

Advokat porodice Dragičević Ifet Feraget kaže da ne postoje ni stvarni ni pravni razlozi da se predmet ne dostavi Tužilaštvu BiH. On smatra da je to odavno trebalo biti učinjeno.

- Znam sve o tome, ali dosta toga nije za javnost. Tužilaštvo BiH čeka taj predmet na pregled, ali se taj predmet ne dostavlja. Uskoro ću reći i zašto je to tako, ali sada ne mogu zbog same istrage - kazao je Feraget.

Član grupe „Pravda za Davida“ Ozren Perduv kaže da ne zna u kojoj je fazi primopredaja ovog predmeta.

- Ne znam o tome mnogo. Ono što znam jeste da se čeka da Okružno javno tužilaštvo Banja Luka ustupi dokumentaciju Tužilaštvu BiH. Zašto to još nije učinjeno niko ne zna - kazao je Perduv.

Kako sve što je vezano za Davidovo ubistvo ne kreće sa mrtve tačke, "pravdaši" će i sutra biti u isto vrijeme, na istom mjestu samo sa jednim pitanjem: "Ko je ubio Davida"?

"Nema zaborava, nema predaje, idemo do njihovog kraja...!

Pravda za Davida!

VIDEO:

VIDEO:


Foto/Video: Edvin Kuč/Davor Dragičević

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks