-Pravda za Davida- 596.dan: -Pravda za Davida- pozvana na razgovor sa Pribeom -Imamo što reći - Niko nije iznad zakona- (Video)

-Pravda za Davida- 596.dan:  -Pravda za Davida- pozvana na razgovor sa Pribeom -Imamo što reći - Niko nije iznad zakona- (Video)

"Da vide Davide, da tvoja armija ne odustaje od krajnjeg cilja, od pravde", poručili su večeras članovi Grupe "Pravda za Davida" sa 596. skupa podrške ocu Davoru i majci Suzani u borbi za pravdu za zvjerski mučenog i ubijenog sina Davida.

I večeras mirni i dostojanstveni "pravdaši" su imali samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarođenu vlast: "Ko je ubio Davida"?.

Jedan od "pravdaša" komentarisao je kako je policajac u Srbiji dobio 80.000 evra da spriječi istragu ubistva pjevačice Jelene Marjanović. Onda se upitao ko li je to "masno" platio da se uradi Davidu Dragičeviću sve ono što se uradilo i da se to sve punih 596.dana krije, zataškava i  nastoji da se zaboravi".

"Možda je to isti princip, kako Jelenu, tako i Davida, koliko li je ovo drugo plaćeno, mora mnogo čim se ovoliko krije", rekao je jedan iz društva na klupama večeras.

"Zbog onih koji su umiješani po raznim osnovama u Davidovo ubistvo ne odustajemo od pravde, jer istinu znamo", poručio je "pravdaš" večeras sa klupe.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do njihovog kraja! Ćaćina je zadnja u sudnici!

Pravda za Davida!"

"Pravda za Davida" je pozvana na diskusiju sa ekspertom EU za analizu stanja u pravosuđu BiH g. Pribeom. Prilika da kažemo mnogo toga. A imamo mnogo toga reći. Sa nestrpljenjem iščekujemo 20.11.", poručio je Ozren Perduv.

"Svaki građanin ima pravo na pravosudni sistem koji garantuje da niko nije iznad zakona, da svako ima pristup jednakim prilikama i mogućnost da gradi budućnost kod svoje kuće. Fukncionalno pravosudje je takođe osnovni uslov za pristupanje EU, što je navedeno u Mišljenju Evropske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU", stoji u Pozivnici "Pravdi za Davida" na sastanak sa Pribeom 20. nevembra u Sarajevu.

VIDEO:

 

Pravdu za Davida - 594.dan i 595.dan možete vidjeti na sledećim vido prilozima:

VIDEO:

VIDEO:

 

Foto/Video: Ozren Perduv

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks